MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#51920 Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 h

2015-08-06 21:35

#51919: - Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 hlavý 

My nemáme stejné názory, což je zřejmé už z toho, že vy jako správný komunista Asenade mluvíte za druhé, já mluvím pouze a jen za sebe a vyjadřuji jen a jen své názory. 

Pokud vám mé příspěvy vadí, v klidu je asenade ignorujte, nebudu se na vás zlobit a také mne to nijak neurazí. Nemusím s každým a tím spíše s vámi sdílet své politické preference a jsem dokonce velmi rád, že je s vámi nesdílím. 

S kým mám být empatický s komunistou Milošem Zeman, s komunistou Asenadem, Kroupou, KVZ, ONV s vámi všemi v jedné vaší osobě? :-) Jak byste si takovou empatii ruský trolle představoval? 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#51927 Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 0

2015-08-06 22:02:02

#51920: - Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštích - 43 000 h 

Nepodsouvejte mi neco, co nebylo receno. Vzit se do pocitu ostatnich diskutujicich, ze jsme uz otraveni neustalym opakovanim stale stejneho.

Nejsem ani jeden z jmenovanych, znovu opakuji, ze jsem "lumpenkavarnik".

Muj prvni prispevek byl minen jako pratelska rada a Vy jste se z toho osypal. Tak jsem pro Vas rusky

troll, ale je mi to celkem fuk. Nemam rad urazlive lidi, k Vasi osobe se uz nebudu vyjadrovat.

Pokud chcete byt tercem posmechu, je to Vase volba.