MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#51941 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí pří

2015-08-07 03:32

#51940: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí příštíc 

Hrdy jsem napriklad na to, ze mezi nami dvema je takovy nebetycny rozdil. 

Nechtel bych mit chovani a mysleni na urovni petileteho, mentalne postizeneho ditete.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#51943 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí

2015-08-07 04:27:35

Nepřihlášený uživatel

#51944 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí

2015-08-07 04:31:02

#51941: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Vraťme diskusi do věcné roviny a pokusme se odhadnout vývoj věcí pří 

Tohle bude nepochybně váš příspěvek :-)

„Před malou chvílí jsem obdržel ověřenou informaci, že jeden ze členů naší ‚slavné‘ vlády – můžete hádat 3x který, ale Sobotka to nebyl (alespoň mi o jeho případné ,dobročinnosti‘ není do této chvíle nic známo), poukázal na účet těžce zraněného strojvůdce z nedávné zbytečné tragédie ve Studénce částku 200 tisíc Kč. Děkujeme, pane ministře Babiši, že jste nejen špičkový politik, ale i člověk se srdcem na pravém místě.“