MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52204 Re: Re: Re: Re: Re: S těmi falešnými podpisy díru do světa neuděláte :D

2015-08-08 20:43

#52194: - Re: Re: Re: Re: S těmi falešnými podpisy díru do světa neuděláte :D 

Ano, on nerekne pravdu ani kdyz se splete. Ale muj dotaz zemandrtalcum - kdy mluvil, podle jejich 

predstav pravdu- zda v roce 89, nebo dnes, mel jiny duvod. Jeho nazory tenkrat a dnes si neskutecne 

odporuji. Pro me naprosto nepochopitelny nazorovy veletoc. A vysvetleni stale neprichazi. Ovcacka

nechci obtezovat, ten ma prace dost s hledanim clanku a vysvetlovanim prusvihu Ozralce.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52206 Re: Re: Re: Re: Re: Re: S těmi falešnými podpisy díru do světa neuděláte :D

2015-08-08 21:12:11

#52204: - Re: Re: Re: Re: Re: S těmi falešnými podpisy díru do světa neuděláte :D 

Projev Zemana z 89 na Letné jsem si pustil tak jak jsem rychle dohledal, trošku mi připadá, že je tam nesoulad zvuku a odezírání ze rtů, tedy nejsem si úplně jist, co tento komunistický blb na Letné žvanil. To co je slšet a berme to prozatím za autentické, je jakýsi výčet statistik, což mohla být naprostá minipulace, neb bolševiké režimy obecně měly jiné metodiky než západní demokracie a tedy to nemuselo mít hodnotu žádnou a jak je u komunistického blba obvyklé, mohly to být dokonce naprosté hovadiny, výmysly bez ladu a skladu účelově použité, aby vypadal jako "znalec". 

Požadoval svobodné volby jako všichni, jinak byl jeho projev (pokud to skutečně je, to co tam žvanil) vlastně standardně o ničem - chcete-li lze to nazvat oportunismem. 

Tedy já vlastně Miloše Zemana shledávám konzistentním komunistickým blbem a jeho "vývoj" k nacistovi je ve své podstatě vlastně také konzistentní. 

Zeman mne tehdy nezaujal, nepamoval jsem si ho, už tehdy mi tedy asi připadal naprosto nezajímavým komunistickým žvanilem. 

Ještě jednou jsem na to podíval a odezírat to jde, tedy to považuji za autentické to co žvanil. Obsah jak jsem psal je věc vcelku vlastně nazajímavá, důvěryhodnost Zemana tehdy a dnes je stejná, tedy nulová.