MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52427 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání.

2015-08-10 09:36

#52426: - Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání..... 

Nemá důvod vám nevěřit nejen proto, že jsem ony "bratry" měl celé dětství i část dospělosti až bytostně blízko, čímž myslím fyzické městské sosedství, nikoliv nějakou mou či rodinou iniciativu bratříčkování se s touto pakáží a vzpomínám si, že část učitelů se s nimi "naoko" a někteří z přesvědčení bratříčkovali. Vnímal jsem to, jen jsem si tehdy nevnímal, že na to dokonce měli organizaci.

Jsem na té straně mírně ale soustavně šikanových soudružkami učitelkami pro rodinnou jasnou neangažovanost v bolševickém režimu, která pramenila nejen z děsivé zkušenosti s bolševickým režimem, neboť StB dohnala v padesátých letech bratra mého otce k sebevraždě, když setrvale odmítal vstup do bolševické partaje jako jinak velmi schopný technik. 

Vaše vlastní zkušenost a to, že jste jí napsala považuji za cenné a pokud byste nalezla odvahu natočit svojí životní zkušenost pro Post bellum, udělejte to, je toho vrcholně potřeba, oslovte tuto organizaci sama. 

V kontrastu s Vaším vyjádřením je, že naši studentni vysokých škol v Rusku dosud veřejně nepromluvili o tom, jak byli verbování a naverbováni do KGB. Je to černé místo dějin, přestože se min. část z nich účastní každoročního KGBáckého večírku na ruské ambasádě, veřejně o tom nejsou ochotni mluvit, nebo minimálně nevím, že by o tom skupinově promluvili. 

Hodně zdaru 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52430 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzděl

2015-08-10 11:07:46

#52427: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání. 

Dekuji Vam za vsechna mila slova.  Odvaha mi nechybi, ale myslim si, ze lide maji mnohem zajimavejsi osudy a zivotni zkusenosti, ktere stoji za pozornost.