MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#52442 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání.

2015-08-10 13:11

#52439: - Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání..... 

Pisatel reagoval na muj prispevek. Jsem ta kantorska duchodkyne. Nerada bych se Vas dotkla, taky jste si s temi zmetky uzil svoje. Ovsem neco jineho byly technicke profese a jinak to chodilo ve skolstvi. Ve vsech povolanich celili lide natlaku a byli presvedcovani ke vstupu do strany. Ve skolstvi to byla existencni zalezitost. Vstupem do SCSP clovek predstiral angazovanost a zucastnoval se pouze schuzi a platil clenske prispevky. Bylo to sice otravne, ale tento spolek nemel v nazvu slovo komunisticky/a/e. A to bylo pro nas nejdulezitejsi.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#52444 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzděl

2015-08-10 13:24:35

#52442: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání. 

Myslím, že si rozumíme všichni tři, není v tom problém. Naopak mi reakce dodatečně přišla úžasná od Vás obou. Mnohokrát děkuji, vážím si diskuse s Vámi. 

Nepřihlášený uživatel

2015-08-10 13:39:04

#52442: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tady "státní" maturita produkuje 25 % absolventů bez dokončeného vzdělání. 

Měl jsem ženu. Uitelku na 2. stupni ZŠ. Nebyla ve straně. Musela  být v ROH. Za to musela mít na starosti 2 kabinety a knihovnu. Možná toho bylo více, ale zeptat už se nemám koho.

Vůbec nic Vám nevyčítám, to bych si nedovolil.