MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#54396 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-23 08:33

#54390: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nesmysl!!! Je tam armáda lidových republik DLR a LLR někdy též armáda Novoruska co bych já osobně radši preferoval, protože hrát si každý na vlastním písečku je hloupost.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54401 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-08-23 08:48:38

#54396: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Nikoliv jsou tam teroristé podporovaní KGBákem Trpaslíkem Putinem z Kremlu.  A jsou to teroristé i proto, že je podporuje zločinec KGBák, komunista a dnes již z velké části nácek Putin.  Putin není demokratem, je obtížně představitelné, že by se KGBák vyvinul v demokrata, ale je bohužel snadno představitelné a bohužel to Putin každý den dokládá, že se KGBák vyvine ve zločince a nacistu. Komunismus má s nacismem společný ideologický základ totality a zločinu, jak nakonec parta KGBáků v Kremlu a kolem Kremlu dokazuje každý den. 

KGBák Putin se totiž evidentně v Kremlu nudí  a vymýšlí si zločiny proti ostatním státům místo, aby řešil současnou velmi špatnou situaci Ruska, které není schopno vyrobit ledničku, pračku, myčku, televizi, wi-fi router či BTS pro mobilní telefony atd. atd......

Mimochodem proč KGBákovi Putinovi z moci hrade je vcelku také prosté, pravidla demokratických zemí - dvakrát a dost - tedy dvě funkční období zasebou jsou právě pojistkou proti tomu, aby lidem především s absolutní beztrestností nezačalo z takové moci "hrabat".