MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#55880 Re: Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes.

2015-09-04 19:26

#55871: - Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes. 

 Ale to je přece naprosto jasné z celého jeho konání. Je to nevzdělaný a nevzdělatelný idiot.  Nemá základní nástroje proto, aby se mohl vzdělávat, nemá žádnou, natož fotografickou pamět, má tak akorát paměť sakra nepřesnou, neví co žvanil před týdnem, mimo jiné proto, že nepřetržitě lže a pak se logicky ve lžích ztrácí. 

Pravda se říká velmi snadno, je součásti toho kdo věc zažil, nemusíme přemýšlet o tom, jak jednu lež budeme vysvětlovat lží další, prostě bez přemýšlení řekneme pravdu.

 Zemam si článek ústavy - že není nikomu odpovědný za své jednání vykládá tak, že může libovolně lhát a nikomu své lži nemusí vysvětlovat či je jakkoliv obhajovat, proto lže tak snadno a proto je prakticky nepřetržitě ze lží usvědčován, on už totiž ani neuvažuje o tom, jak první lež využije při lhaní dalším atd. což jej kdysi velmi bavilo.  

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#55882 Re: Re: Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes.

2015-09-04 19:31:12

#55880: - Re: Re: Re: Zemaneee, tak to tedy neee, Ty puujdes. 

 Takovych smejdu chodilo po teto planete tisice a tisice a kde jsou? Je to kozenej zok plny sracek a za sto let pokavad se lidstvo nevymlati po nem tady nezustane ani smrad.