Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#3211 Re: Re: Re: Re: Násilí a neúucta

2015-09-26 01:12

#3206: Miroslav - Re: Re: Re: Násilí a neúucta 

ja jsem verici take a dotyka se me to rozhodne vic....bavi me  kdyz se ateisticke CESKO ohani virou a krestanskymi tradicemi.kdy se  to hodi..je to kapanek pokrytecke ze..? ))) no a bylo to pred 8 mesici...ale to je fuk.

Samozrejme me stve situace v EU, ALE pochybuji ze se v CR NAJDE NEKDO kdo ma mandat pro lidi ci zem neco udelat, v tom politickem a zkorumpovanem chlivku jaky tu je...a vyuziji toho zase skupiny ktere lidi oblbnou...tady je to jednoduche,nastvanost,ale i velka mira naivity se hodi do kramu dalsim politickym zralokum.

Poslouchal jste papeze Frantiska v Kongresu nebo v Katedrale sv.Patricka?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#3220 Re: Re: Re: Re: Re: Násilí a neúucta

2015-09-26 06:37:08

#3211: - Re: Re: Re: Re: Násilí a neúucta 

Pokud jste verici, tak se tak chovejte :) kdo jsi bez viny, hod kamenem.. nemela by z vas srsit laska, porozumeni a pripadne i nejaka ta spetka umirnenosti? Co je pokryteckeho na tom, ze ateista vyjadri nazor, soucit nebo sounalezitost s necim tak barbarskym? Mimochodem, je uplne jedno, kdy se to stalo, cas nehraje roli..je to naprosto odsouzenihodne..pred tisici lety jako dnes..

Jsem sice ateista ale v první řadě člověk..a přeji všem lidem "dobré vůle" lásku, klid a život bez násilí..

Nepřihlášený uživatel

#3238 Re: Re: Re: Re: Re: Násilí a neúucta

2015-09-26 09:18:04

Když by měl nevěřící člověk opovržení k tomu, že se ničí nějaká památka, ať už symbolizuje cokoli, tan je pokrytec? Vy budete asi vemeno že?

Vojta

#3283 Re: Re: Re: Re: Re: Násilí a neúucta

2015-09-26 12:38:05

Já třeba věřící nejsem, ale plno mých známých je, včetně rodičů. Jsem kluk z vesnice a křesťanské tradice uznávám. Každý z nás je praktikuje, protože se odráží v každodenním životě i všech ateistů, takže nechápu ty vaše narážky. A hodně mě uráží, když mohamedání znesvěcují křesťanské památky, o co hůř, že už to je tady v Evropě. O vyvražďování křesťanských menšin v muslimských zemích ani nemluvě.