MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#59871 Re: Re: Re: Re: Re: Trump bohužel velmi připomíná komunistického nácka Zemana a je tedy....

2015-10-01 14:53

#59870: - Re: Re: Re: Re: Trump bohužel velmi připomíná komunistického nácka Zemana a je tedy.... 

To co jste NAPSAL nepovazuji za chytrou odpoved. Neznam Vas a muzete proto byt kdokoliv. Kdyz vynecham vasi zminky o jeho ocich  ( videl jste jeho tri krasne manzelky,obzvaste tu posledni) .. Tem jeho oci nevadili. Vice by me zajimalo co jste myslite s vetou o vlne ruske propagandy na ktere podle Vas Trump jede. Pokavad jste cestny ,odpovezte me na moji otazku. ZIJETE V CESKU nebo nekde jinde (treba v USA) ze jste tak informovany?

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#59872 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Trump bohužel velmi připomíná komunistického nácka Zemana a je tedy....

2015-10-01 15:58:07

#59871: - Re: Re: Re: Re: Re: Trump bohužel velmi připomíná komunistického nácka Zemana a je tedy.... 

Napsal jsem přesně to co si myslím a z toho co jsem z ruské trolli propagandy zachytila z toho jak jsem sledoval Trumpa v televizi. To, ze mel vice zen uz hovori samo za sebe, když se vyjádřil k vadi poznamce. Kde žijí, do toho vám nic neni. Napsal jsemsvuj nazor na Trumpa nic víc nic min. Zatím pevne doufám, ze to primarky vyfiltruji, doposud se tak naštěstí asi většinou stalo. Pokud by se tak nestalo, je velmi pravdepodobne, ze nedemokraticke jednání by vyresila administrativa a nasledne Senát, i s tím uz je v USA zkušenost.

Pokud se vas to dotklo, tak to neberte osobně, je to jen můj názor, který může pramenit jak z nedostatku nebo premiry informaci.