Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#5106 Re: Re: Re:

2015-10-28 21:34

#5104: Tomáš - Re: Re:  

Diky do Brna - a o prispevek dal i do Ostravy! Prestala jsem cekat davy, a tak jsem byla spokojena. Je dobre, ze se usporadalo paralelne vic demonstraci na vic mistech. Z Prahy je video ve fotogalerii u clanku na idnes, je tam dobre videt, ze byl Mirak plny, i ten drobicek silenych slunickaru. Oni jsou fakt blby, tak za to ani nemuzou. Nejak jim to dneska nevyslo. Tesim se na dalsi demonstrace - snad to vyjde s telemostem priste. Skoda, ze jste v Brne neslyseli toho Lutze Bachmanna, fakt pekny a slusny projev. Oprasila jsem si skolni nemcinu. Zdravim Moravu!

Odpovědi

Tomáš

#5108 Re: Re: Re: Re:

2015-10-28 21:55:18

#5106: - Re: Re: Re:  

Já se učil anglicky, tak bych se asi moc bez překladu nechytal. Ostatně když všude dávají jenom zcestné proslovy Merkelové, začínám být na němčinu tak nějak docela alergický. Brrr. Ale vím, že tam jsou i rozumní lidé, jen jim není věnováno tolik pozornosti. Oni lidi sýčkovali, že těch 1000 lidí, co chodí běžně na demo, se rozptýlí, tak to bude na 250 do každého města, ale ze zkušenosti vím, že domácích nebo z blízkého okolí je minimálně 80 %, jen málo lidí cestuje přes celou republiku, proto by taková paralelní demonstrace ve více městech neměla s počty účastníků tolik zahýbat. Zdravím všechny evropské vlastence, kterým není lhostejná budoucnost jejich národů a nechtějí upadnout do temného středověku, který současný islám představuje.