MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Humanitární bombarďáky Václava Havla

#62684 Re: Projev Vladimíra Putina na závěrečném zasedání XII. Mezinárodního diskuzního klubu Valdaj:

2015-10-29 11:17

#62679: Tatíček Putin - Projev Vladimíra Putina na závěrečném zasedání XII. Mezinárodního diskuzního klubu Valdaj: 

sleduji jeho projevy od roku 2007, kdy jsem víceméně náhodou slyšela jeho mnichovský projev o bezpečnosti...byla to doslova úleva po všech těch pokryteckých militantních konfrontačních projevech jak na naší tak mezinárodní scéně...opravdu žádný bush ani mccain, žádný topolánek ani nečas...byl to balzám na duši..putin je mírumilovný člověk, nekonfrontační,spolupracující, inteligentní, moudrý....snad proto z něj všechny krvelačné bestie doslova šílí...jen mi dlouho unikalo,kolik takových bestií máme i u nás...od ukraijnského fašopuče už to vím..

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#62685 Re: Re: Projev Vladimíra Putina na závěrečném zasedání XII. Mezinárodního diskuzního klubu Valdaj:

2015-10-29 11:23:21

#62684: Humanitární bombarďáky Václava Havla - Re: Projev Vladimíra Putina na závěrečném zasedání XII. Mezinárodního diskuzního klubu Valdaj: 

Nemám co bych dodal ke svému příspěvku. Hned je jasnější, proč porušuje mezinárodní smlouvy, okupuje Krym a znemožňuje administrativě Ukrajiny spravovat část svojí východní hranice. 

Nepřihlášený uživatel

#62686 Re: Re: Projev Vladimíra Putina na závěrečném zasedání XII. Mezinárodního diskuzního klubu Valdaj:

2015-10-29 11:39:58

#62684: Humanitární bombarďáky Václava Havla - Re: Projev Vladimíra Putina na závěrečném zasedání XII. Mezinárodního diskuzního klubu Valdaj: 

Pro moji dusi byl doslova "balzam", kdyz jsem slysel Putinova slova :  " Pokud se budeme citit 

ohrozeni, pouzijeme  na svoji obranu i jaderne zbrane". 

Pocit ohrozeni- zalezi na pocitech Putina, jak se vyspi ?

Vazene soudruzky, vazeni soudruzi. Rusko je jediny stat, ktery svetu otevrene vyhrozuje pouzitim

jadernych zbrani ! Cest praci.

Já nejsem Asenad!

#62703 Re: Re: Projev Vladimíra Putina na závěrečném zasedání XII. Mezinárodního diskuzního klubu Valdaj:

2015-10-29 14:51:44