MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#62875 Re:

2015-10-30 20:24

#62690: -  

Málokdo z nás obdrží Zlatý míč, málokdo z nás se stane vicepresidentem významného klubu, málokdo z nás byl takový bojovník na hřišti, jako Pavel Nedvěd.
Pavel Nedvěd vidí v Itálii chování arabských a afrických běženců - násilí, neuznávání evropských hodnot, kálení na veřejných prostranstvích, bití žen atd. Takže na rozdíl od některých čecháčků, kteří tupě opakují nepravdy sdělené "novináři", to má v hlavě řádně srovnané.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#62884 Re: Re: Nedvěd to vidí v televizi ve své miliardové rezidenci?

2015-10-31 06:58:22

#62875: - Re:  

V Itálii jsem každý rok, stejně jako v Rakousku, Německu, atd. několikrát a nic takového jsem nikdy neviděl a velmi pochybuji, že by něco takového zažil Nedvěd. Obávám se, že jen tupě žvaní, stejně jako když o něm Miloš Zeman prohlašoval, že je mezi 10 nejlepšími fotbalisty světa historicky.

Nedostal se do žebříčku ani 50 top fotbalitstů. Důvodem je, že nemá příběh. Je to sice skvělý fotbalista, ale to je vše. Rozhodně to není málo, ale jeho zvláštní mnohdy afektovaný projev evidentně mnohé odrazuje a je asi potřeba Nedvěda blíže poznat, aby si člověk k němu vybudoval kkladný vztah. Naproti tomu např. Zidenine Zidan je okamžitě při jakémkoliv veřejném vystoupení osoba, ke které si kladný vztah vybuduje obrovské množství lidí. To jen kontrast dvou skvělých fotbalistů a kontrast toho, proč jeden je v TOP 10 a jiný není. 

Nevím proč tedy Nedvěd tupě žvaní, ale klidně to může být tak, že se dodatečně snaží v jeho kariéře vytvořit příběh. Připadá mi to hloupé, nevěrohodné, ubohé, neb se domnívám, že nic z toho nemá zapotřebí.