153 křesťanů v Erbílu

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#31 Jsem proti

2015-12-10 09:10

Nic ve zlém, ale jsem zásadně proti podepisování této petice, když vidím co uprchlíci páchají po světě a kolik se toho sem hrne, tak s tím nesouhlasím. A navíc připraví naše děti o práci. Nvm co vede člověka k zavádění těhle akcí, ale já chci aby v naší zemi byl klid. Všichni se tady ohánějte bohem, ale až nám tady budou vraždit a znásilňovat, tak už bude pozdě. Tohle je můj názor, i když mi ho admin asi smaže.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#34 Re: Jsem proti

2015-12-10 14:38:50

#31: - Jsem proti 

Já bych odsud také vypakoval všechny muslimy, protože situace v západní Evropě ukázala, že nejsou schopni plné integrace a respektu vůči hostitelské kultuře, ale zde jde o naše křesťanské bratry. Síla je v jednotě. Pokud nedokážeme pomoci vlastním spojencům v boji proti islamistům, ani nás nečeká dobrá budoucnost.

Jsem Pro

#35 Re: Jsem proti

2015-12-10 19:13:21

Jde o to, že ti muslimové, které naši spoluobčané vítají a pořádají na ně sbírky jsou zde ILEGÁLNĚ. Ale těchto 153, jsou opravdové oběti a byli by zde LEGÁLNĚ. Tito neuznávají právo šaria a nemají zájem nás obracet na nějakou militantskou víru. Vyznávají hodnoty, které jsou i u nás platné.

Ccecil

#50 Re: Jsem proti

2015-12-11 20:21:07

Zjevně jste vůbec nepochopil, , k čemu petice je. Tohle není sluneční magořina, tohle je opravdová pomoc lidem, co jí potřebují, lidem které muslimové vyvražďují ve velkém. Naši pomatení vítači vítají muslimské invazní armády. Necítíte ten "drobný" rozdíl???