MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#68184

2015-12-13 18:57

Zeman?

Ostrůvek pozitivní deviace - kontrast oproti momentální dočasné zločinné vládě ČR. Nejlepší poúnorový prezident. Vlastenec. Nelže. Nebere úplatky. Není nikomu zaprodaný. Přeje občanům to nejlepší - například spolupráci s BRICS. Jistě i proto dvakrát sesadil kriminální vládu ODS - jeho největší zásluha. Druhá největší - nakopl při kandidatuře na prezidenta bezmaturitního protispolečenského živla Schwarz... Umí minimálně dva světové jazyky a zná i českou hymnu. Chápe, že USA je světové kurvítko. Dokonce je to Čech a není iluminát. Asi se bude snažit znovu obhájit svůj post. Děkujeme ti Miloši. Dej si decku, cigárko a třeba vepřo knedlo zelo.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#68186 Re: Vždyť je to všechno lež.

2015-12-13 19:22:01

#68184: -  

 Jak víte, že Miloš Zeman nebere úplatky a jakého druhu? Vše nasvědčuje tomu, že se podílel na největší hotovostní zlodějně v dějinách Československa i ČR, tedy ukradení hotovosti na rekultivace v objemu 14 mld. korun v MUS, neboť je pod touto zlodějinou podepsán a co více, měl potřebu o ní lhát a přisoudil jí dokonce Tošovskému v době volební kampaně. Také je velmi pravděpodobné, že se podílel na Klaus-Zemanově makroamnestii, která také určitě nebyla zadarmo. 

Občanům může přát to nejlepší jen v případě, že bude dodržovat ústavu jako celek. Nebude v žádném případě vytrhávat jednotlivé částy Ústavy z kontextu, jak velmi často činí, když obhajuje své jednání přesněji svoje lži. 

Miloš Zeman neumí žádný jazyk dokonce neumí pořádně ani česky. Jeho způsob mluvy je odporný, jeho záměrné přehazování slov a "vložených vět" o čem si myslí, že tvoří "dramatičnost projevu" je ve své podobě prznění jazyka. 

Cizí jazyky se obávám neumí žádné, nikdy to doposud nepředvedl, že by nějaký cizí jazyk skutečně uměl. Nebo vy snad jste jej někdy slyšel mluvit cizím jazykem a to dokonce při projevu natož v během běžného hovoru? To co předvedl u Putina bylo děsivé - začal jako v ruštině, pak řekl dvě slova jako v angličtině a zakončill to bavorským "ja", normálně by člověk řekl debil. 

Těžko říci, jestli je Čech, otec Miloše Zemana je neznámý, tedy klidně to může být Němec, Rakušan, Ukrajinec, Chorvat, Ital :-) - to asi opravdu ne, Slovák, Maďar - všude tam byli nacisté a v době okupace tedy mohla jeho matka chodit prakticky s kýmkoliv on se o své otci nemluví. 

Tedy jako ironie o deviantovi samozřejmě pozitivním :-), abych užil ubohost, kteoru používá s oblibou Zeman,  je váš příspěvek skvělý a tak jej také díky poslední větě chápu.