MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68176 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci....

2015-12-13 18:15

#68172: Mohamed má na turbanu bombu - Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci.... 

 U nás je možná až 40 000 členů extrémistické komunistické strany, komunistická mládež demonstruje s komunistickou vlajkou cccp v ruce, což je naprosto totéž, jako kdyby demonstrovali s vlajkou nacistického německa. Tito usilují o zničení svobody v zemi a je naprosto jasné, že mají svojí radikální část. Těch se neobáváte? 

Sládka a jeho neonacistických bojůvek se také neobáváte. Českoslovenští vojáci v záloze, zakládající uniformovanou komunistickou bojůvku tedy Lidové milice - těch se neobáváte? 

Velmi se obávám, že muslimský extrém není o nic víc nebezpečný, než extrém komunistický a nacistický a je příznačné, že tyto extrémy nejvíce křičí "proti" extrému muslimskému, přitom existuje i podobě agresivní extrém křesťanský, v Japonsku extrém východních náboženství, v Izraeli jistě i extrém židovský. 

Řešíme-li ale ČR, tak daleko více, než extrém muslimský ohružuje zemi extrém ruský a čínský. 


Nepřihlášený uživatel

#68177 Re: Re: Zeman nikdy v životě "za svoje" nežil, neboť nikdy v jeho prochlastaném....

2015-12-13 18:17

#68175: - Re:  

 .....prohuleném a pro-prostatovaném životě nevytvořil ani jedinou korunu daní, neboť nidky nepracoval v sektoru, který daně tvoří, ale vždy a pouze jen tam, kde se daně spotřebovávají. Tedy Miloš Zeman v životě za svoje nikdy žít nemohl, vždy žil z daní ostatních a to ještě způsobil masivní zadlužení tohoto státu v roce 2002 200 mld. korun a apolukradl dokonce hotovst v objemu 13-14 mld. v MUS. 

200 mld. v dnešních cenách činí 250 000 mld., kterými Miloš Zeman dokázal zadlužit tuto zem za 4 roky, což byla rychlost 100 % za 4 roky, zemi tedy v roce 2002 předával s dluhen 400 mld. !!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#68178

2015-12-13 18:18

Jak můžeš věřit chlapovi, který má tři brady? Jak můžeš věřit Ovarovi?


Nepřihlášený uživatel

#68179 Re: Je skutečně absurdní věřit lháři Miloši Zemanovi....

2015-12-13 18:20

#68178: -  

 .....pokud by jim lhal kdokoliv jiný, ještě by si odplivli a když jim ale lže "Ing." Miloš Zeman tak se tváří přemoudřele a říkají "on má pravdu" :-/, přitom co z něj padá, jsou totální hlouposti jak z Blesku, Rytmusu života či neonacisticko-komunistických parlametních listů. 


Nepřihlášený uživatel

#68180

2015-12-13 18:32

Nikdy nebudu souhlasit s odstoupením prezidenta Zemana a špinavými útoky na jeho osobu. Toto vše dělá Sobotka a spol. s Kavárníky. Abdikaci potřebuje celá vláda. mršiny. Vážená vládo, zanechte už těch ataků na prezidenta Zemana. Když se vám někomu v této republice nelíbí a nesosuhlasíte se zvoleným prezidentem našími občany ČR, tak se obraťte na američany, ti určitě takové kolaboranty rádi u nich příjmou.


Nepřihlášený uživatel

#68181 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci

2015-12-13 18:34

#68176: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci.... 

 Kolik stovek lidí v Evropě zabili v posledních měsících nacisti a komunisti? To by mě vážně zajímalo, pane přermoudřelý.


Nepřihlášený uživatel

#68182 Re: Neutočí na lháře Miloše Zemana vláda, ale jeho vlastní lži....

2015-12-13 18:35

#68180: -  

 ....to je dnešní realita správce úřadu prezidenta republiky. Nebo si snad myslíte, že Miloš Zemam mluví pravdu? Pokud ano, tak neváhejte kterýkoliv Zemanův projev citovat a dodat sem celé jeho znění a lehce zjistite, že i to co považujete za pravdu je ve své podstatě lží. 


Nepřihlášený uživatel

#68183 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují mig

2015-12-13 18:37

#68181: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ale to žijete vy ve zvrácené představě, že politici EU podporují migraci 

 Z jakého důvodu se tak nědělo? Ale pokus dobrý " v posledních měsících " :-). 

Je dobřé připomemnout gulagy i vraždy novinářů a pollitiků v Rusku v současnosti i celou ruskou propagandu na našem území, kdy Miloš Zeman se svým lhaním jeví spíše jako ruský troll než správě úřadu prezidenta republiky ČR. Je dobré připomenout, že radikálové, které Miloš Zeman tak vřele podporuje jsou právě komunisté a náckové a jejich rétorika je vyhrožování smrtí. 

Je dobré si povšimnout, že Zemanovi nevyhrožuje nikdo. Dokonce lze říci, že "všichni" tedy jak obdivovatelé lháře tak i jeho kritici přejí totéž, aby žil spokojený život, neb kritikům je naprosto jasné, že člověk spokojený nemá potřebu lhát a může jednat tedy jak mu ukládá ústava ve prospěch všech občanů této země, tedy v souladu s celou ústavou. Takový člověk se pak nemusí vymlouvat na neodpovědnost a absolutní bezrestnost, ale plně si může stát za každým svým slovem a i ostatními články ústavy, např. za článkem, že státní moc uplatňuje jen a pouze podle zákona, který ani Zemanovi nikde ani náznakem nedovoluje lhát. 


Nepřihlášený uživatel

#68184

2015-12-13 18:57

Zeman?

Ostrůvek pozitivní deviace - kontrast oproti momentální dočasné zločinné vládě ČR. Nejlepší poúnorový prezident. Vlastenec. Nelže. Nebere úplatky. Není nikomu zaprodaný. Přeje občanům to nejlepší - například spolupráci s BRICS. Jistě i proto dvakrát sesadil kriminální vládu ODS - jeho největší zásluha. Druhá největší - nakopl při kandidatuře na prezidenta bezmaturitního protispolečenského živla Schwarz... Umí minimálně dva světové jazyky a zná i českou hymnu. Chápe, že USA je světové kurvítko. Dokonce je to Čech a není iluminát. Asi se bude snažit znovu obhájit svůj post. Děkujeme ti Miloši. Dej si decku, cigárko a třeba vepřo knedlo zelo.

Nepřihlášený uživatel

#68185

2015-12-13 19:01

NÁŠ PAN PREZIDENT MILOŠ ZEMAN MLUVÍ ZA NÁŠ NÁROD!

 


Nepřihlášený uživatel

#68186 Re: Vždyť je to všechno lež.

2015-12-13 19:22

#68184: -  

 Jak víte, že Miloš Zeman nebere úplatky a jakého druhu? Vše nasvědčuje tomu, že se podílel na největší hotovostní zlodějně v dějinách Československa i ČR, tedy ukradení hotovosti na rekultivace v objemu 14 mld. korun v MUS, neboť je pod touto zlodějinou podepsán a co více, měl potřebu o ní lhát a přisoudil jí dokonce Tošovskému v době volební kampaně. Také je velmi pravděpodobné, že se podílel na Klaus-Zemanově makroamnestii, která také určitě nebyla zadarmo. 

Občanům může přát to nejlepší jen v případě, že bude dodržovat ústavu jako celek. Nebude v žádném případě vytrhávat jednotlivé částy Ústavy z kontextu, jak velmi často činí, když obhajuje své jednání přesněji svoje lži. 

Miloš Zeman neumí žádný jazyk dokonce neumí pořádně ani česky. Jeho způsob mluvy je odporný, jeho záměrné přehazování slov a "vložených vět" o čem si myslí, že tvoří "dramatičnost projevu" je ve své podobě prznění jazyka. 

Cizí jazyky se obávám neumí žádné, nikdy to doposud nepředvedl, že by nějaký cizí jazyk skutečně uměl. Nebo vy snad jste jej někdy slyšel mluvit cizím jazykem a to dokonce při projevu natož v během běžného hovoru? To co předvedl u Putina bylo děsivé - začal jako v ruštině, pak řekl dvě slova jako v angličtině a zakončill to bavorským "ja", normálně by člověk řekl debil. 

Těžko říci, jestli je Čech, otec Miloše Zemana je neznámý, tedy klidně to může být Němec, Rakušan, Ukrajinec, Chorvat, Ital :-) - to asi opravdu ne, Slovák, Maďar - všude tam byli nacisté a v době okupace tedy mohla jeho matka chodit prakticky s kýmkoliv on se o své otci nemluví. 

Tedy jako ironie o deviantovi samozřejmě pozitivním :-), abych užil ubohost, kteoru používá s oblibou Zeman,  je váš příspěvek skvělý a tak jej také díky poslední větě chápu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#68187 Re: Češi jsou národ lhářů, že za ně podle vás mluví lhář s prostatou panice?

2015-12-13 19:23

#68185: -  

 ......nejeví se mi to pravděpodobným. Spíš bych řekl že pro Čechy, stejně jako obecně pro lidi všude na světě jsou lháři odpornou spodinou. 


Nepřihlášený uživatel

#68188 Západ bez východu skutečně přežije, ale východ bez západu je vystaven na pospas Ruské odporné

2015-12-13 19:36

a ruským trollům jako je Miloš Zeman podporující radikály všeho druhu, neboť nevzdělanost populace východu je schopna lháře s prostatou panice dopravit až do pozice absolutně beztrestného a to přesto, že masivně porušoval volební zákona a bylo zřejmé, že je to komunisticko-nacistický extrémista, jak dnes dokládá snad každý den kdy setrvává v pozici správce úřadu prezidenta republiky. 

 

Drtivá porážka krajní pravice ve Francii. Le Penovi neuspěli ani v jednom regionu

To je západ, jakmile je ohrožen extrémismem, ví jak jednat. Tady jsem ohroženi odporným extrémisme a Miloš Zeman jej ještě podporuje. 


Nepřihlášený uživatel

#68189 Bez nejmenších pochyb existují i pozitivní stránky.....

2015-12-13 19:47

Migranti se učí, jak začít život v Evropě. Navštívili kostel i dějiště teroru

 


Nepřihlášený uživatel

#68190 To je západ, jak jej známe.....

2015-12-13 19:52

Le Penové krajní pravice propadla ve
druhém kole voleb, zvítězil Sarkozy

 


Nepřihlášený uživatel

#68191 Přestože ANO StB považuji za ultra podivnou partu a socany tak dokážu leda respektovat jako

2015-12-13 20:04

standardní stranu v kontextu s tím co je ANO StB zač, považuji automatické oddlužení v situaci, kdy je v exekuci jistina 300 mld. za možné. 

Věřitelé skutečně jsou schopni půjčovat komukoliv a mnohdy při příslibu nájmu, který je vysoký, si nastěhovat lidi, kteří platit nájem přestanou. 

Řekl bych dokonce, že je potřeba zjistit, kolik z těchto exekucí připadá na pronajímate bytů. Celá věc by mohl vést ke zlevnění nájmů a tedy alespoň potenciální řešení s "ubytovnami". 

Věřitele děsí záměr vyhlásit dluhovou amnestii


Nepřihlášený uživatel

#68192

2015-12-13 21:30

naším protektorem je EU a protektorem Hitlerka Angel, naší kolaboranmtskou vládu lze skomparovat s vládou Protektorátní. Sobotka = Hácha,


Nepřihlášený uživatel

#68193 Re: To je západ, jak jej známe.....

2015-12-13 21:36

#68190: - To je západ, jak jej známe..... 

Tak jako nás západ daroval Hitlerovi, tak nás daroval islámistům.


Nepřihlášený uživatel

#68194 Re: Bez nejmenších pochyb existují i pozitivní stránky.....

2015-12-13 21:45


Nepřihlášený uživatel

#68195

2015-12-13 22:12

◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼AŤ ŽIJE ZEMAN!!! ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄▼ ◄ ▲ ► ▼


Nepřihlášený uživatel

#68196 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už zase ta nejubožejší montáž ....

2015-12-13 22:15


Nepřihlášený uživatel

#68197 Totalita pod namířenými samopaly

2015-12-13 22:25

#68190: - To je západ, jak jej známe..... 

 Hlasování se odehrává za výjimečného stavu vyhlášeného před měsícem po sérii dosud nejkrvavějších teroristických atentátů spáchaných ve Francii.


Nepřihlášený uživatel

#68198 Re: Západní státy bez těch východních problém mít logicky nebudou, takový stav znají....

2015-12-13 23:19

Papeš František s bombou kolem krku

#68199 Re: Totalita pod namířenými samopaly

2015-12-13 23:30

#68197: - Totalita pod namířenými samopaly 

 VŮBEC BYCH SE NEDIVYL KDYBY TAM ZA PLACHTOU NA TO ABY ZVOLILI ZPRÁVNÉ ZTRANY - TEDY REPUBLIKÁNY NEBO SOCIALISTY, DOHLÍŽELY VOJÁCY!


Nepřihlášený uživatel

#68200

2015-12-13 23:48

Nehorázně dlouhá fronta stojících aut na dálnici, slunce pere, až to sere, na obloze ani mráček. Všichni jsou zvědaví,co se tam vpředu děje. Najednou zepředu přijde člověk a postupně vysvětluje vzteklým řidičům: "Cestu zablokovala skupina afrických běženců a prý, když nedostanou každý 50 000 kapesné a azyl v ČR, tak se polijí benzínem a upálí se. Proto dělám sbírku, aby už ta jejich pitomá blokáda skončila." Jeden z řidičů se zeptá: "A kolik jste už vybral?" "No, zatím mám 16 litrů benzínu, 23 litrů nafty a 62 zapalovačů. Ale sirky už neberu, nemám je kam dávat..."

 

Co dělá antifák, když stojí na kopci a rozhlíží se do dálky? Studuje dálkově právnickou fakultu.

 

Baví se dva sluníčkáři: „Představ si, že zdražil benzín.“ „To mně to nevadí, stejně tankuji vždycky za 500.“

 

Dva sluníčkáři se sprchují ve sprše a jeden povídá druhému: „Proč s sebou máš ten deštník?“ „Abych se pak nemusel utírat.“

 

Víte, proč Merkelová tiše cupitá kolem lékárny? Aby neprobudila léky na spaní.

 

Šabatová s Uhlem jdou do lesa na vánoční stromeček. Hledají celé hodiny a pak Šabatová povídá: „Nevezmeme teda nakonec ten bez ozdob?“

 

Proč pije Merkelová mlíko v obchodě? Protože je na něm napsáno zde otevřít.

 

Co dělá Merkelová, když stojí u domu a tiskne na něj ucho? Poslouchá house.

 

Víte co říct havlistovi, když je mu zima? Aby si stoupl do rohu, tam je 90 stupňů.

 

Víte, proč sluníčkář přelézá průhlednou zeď? Protože chce vědět, co je na druhé straně.

 

Takhle se ptá mladá Šabatová své maminky, co se stane s lidmi, co umřou a maminka odpoví: „Promění se v prach a Šabatová: „Tak na mojí skříni zemřelo hodně lidí.“

 

Jde Merkelová po pláži a říká: „Kokodák, tady je ale zrníček.“

 

Merkelová sedí u psychiatra a ten jí říká: "Napíši vám recept." "Pane doktore, vy taky rád vaříte?"

 

Dva vlastenci se baví v autobuse: „Sluníčkáři mají v hlavě vakuum.“ V tom se otočí sluníčkář sedící před nimi a povídá: „Lepší vakuum než nic.“

 

Jdou dva sluníčkáři po poušti a jeden z nich nese okno. "Proč s sebou táhneš to okno?" diví se kolega. "Když mi bude horko, tak si ho otevřu."

 

Dienstbier jde do obchodu a uvidí termosku. Zeptá se prodavače: „Co to je?“ „To je výborná věc! Když do toho dáte něco teplýho, tak to zůstane teplý, a když do toho dáte něco studenýho, tak to zůstane studený!“ Dienstbier si termosku koupí a příští den potká ve sněmovně Zaorálka. Ten se ho zeptá: „Co to máš?“ „To je termoska! Když do toho dáš něco teplýho, tak to zůstane teplý, a když do toho dáš něco studenýho, tak to zůstane studený!“ „A co v tom máš?“ „Kávu a zmrzlinu!“

 

Jak se pozná dům havlisty? Má na anténě feferonku. Pro ostřejší obraz.

 

Víte, proč sluníčkáři chodí ve dvou?" Protože jeden umí číst a druhej psát.

 

Šabatová si vychvaluje plynový sporák: „To je tak dobrá věc. Před týdnem jsem ho zapálila a pořád ještě hoří.“

 

Dienstbierovi se narodil syn, dá mu politicky korektní jméno Mohamed. Jde se na něj podívat do porodnice. V přízemí je cedule ´Geniální děti´. Dienstbier se zaraduje a ptá se, kde leží jeho syn Mohamed. "To musíte do čtvrtého patra," radí mu sestřička. Dienstbier říká, že s géniem by byly stejně jen problémy a jde výš. V prvním patře je nápis ´Normální děti´. Jde zase výš a v druhém patře je nápis ´Lehce retardované děti´. Jde výš, ve třetím patře je napsáno ´Totálně debilní děti´. Dienstbier si povzdechne a stoupá do čtvrtého patra. Tam je místnůstka a ne dveřích je napsáno: ´Mohamed´.

 

Frau Merkel drží v ruce těhotenský test a povídá svému muži Hassanovi Ibn Fatáhovi: „Prý když ho dobře vyplním, budu mít dítě.“

 

Merkelové se ptá obsluha pizzerie: „Chcete to na 4 nebo 8 kousků?“ „4, po osmi bych byla moc tlustá.“

 

Jak utopit Merkelovou? Dejte na dno bazénu zrcátko.

 

Kdy má Merkelová 2 mozkové buňky? Když otěhotní.

 

Víte, co dělá Merkelová, když jí vyroste na bradavce chlup? Koupí si o chlup větší podprsenku.

 

Víte, co udělá Merkelová, když nemá marmeládu? Vymačká si ji z koblížku.

 

Merkelová se ptá na letišti: „Prý dnes letí červené lodičky, tak bych ráda věděla, v kolik.“

 

Kolik je celkem vtipů o Merkelové? Žádný - všechny jsou pravda!