Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2016-01-21 12:04

PRYČ S PRD.... JAKO EU

VICE-Tomio Okamura: Aleš Brichta ve Sněmovně k petici SPD za vyhlášení referenda o vystoupení ČR z EU

VICE-Tomio Okamura: Katastrofální zločin a blbost

VICE-Tomio Okamura: Tou nejvyšší metou musí být prosazování spravedlnosti pro každého

O vystoupení z Evropské Unie, která měla 100 tisíc podpisů, tak na co do prdele čekáme?! Projevme veřejně svůj nesouhlas s touto skutečností! Demonstrujme!A KDYŽ BUDE POTŘEBA TAK REVOLUCE SVRŽENÍ VLADY JAKOU KOLIV SILOU A PROSTREDKY!!JSME V PRAVU!!!A POTRESTANI VLASTIZRADCŮ NARODA!!!

VOLIM SPD NIKOHO JINÉHO

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#6927 Okamura: Vláda odmítá definovat nebezpečí ideologie islámu v ČR

2016-01-21 20:16:01

#6922: -  VOLIM SPD NIKOHO JINÉHO

Vládní koalice předvedla ve Sněmovně další neuvěřitelnou zradu na občanech a odmítá definovat nebezpečí ideologie islámu v ČR. Zamítli návrh našeho hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD), kdy jsem požádal kolegy poslance o zařazení mimořádného bodu na program této schůze s názvem „Analýza islámské ideologie“, abychom projednali a případně přijali usnesení zavazující vládu, aby nechala zpracovat analýzu islámské ideologie a nechala posoudit, nakolik je či není v rozporu s českým ústavním pořádkem.

V současnosti se množí lidé vyjadřující se kriticky k některým tezím obsažených v islámu. Je to například nerovnost pohlaví, nerovnost lidí podle víry, věčný boj na život a na smrt proti nepřátelům víry, nadřazenost náboženského práva právu státnímu - tedy přesněji zákonům, které stvořil člověk, a mohl bych jmenovat spoustu dalších tezí, třeba, že homosexuálové zaslouží smrt nebo že si žena za znásilnění může sama, což by mělo v prvé řadě znepokojovat našeho ministra pro lidská práva.

Osobně jsem si už několikrát vyzkoušel, že kritika islámu vede policii a státní zástupce do schizofrenní situace. Sami totiž netuší, do jaké míry je islám legitimní. A sami policisté i státní zástupci tápou a říkají mi, že je zákon natolik vágní, že vlastně neví, jak mají jednat. Oficiálně islám legitimní je, ale teze, které hlásá, jsou samozřejmě zcela jasně antidemokratické a jejich propagace zcela zřejmě porušují trestní zákon - tedy propagují nenávist a násilí z důvodu víry, pohlaví a tak dál.

Pochopitelně je trochu nelogické, když mi za můj výrok, že muslimové jsou časovaná bomba a bezpečnostním rizikem, hrozí na základě podnětu úřadů postih, a naopak je dnes naprosto legitimní propagovat myšlenky, že naše zákony nejsou platné, že ženy nemají stejná práva jako muži a některé zaslouží drakonické zabíjení kamenováním. Jen pro pořádek dodám, že moje vyšetřování za výše uvedený výrok o vyznavačích islámu nakonec minulý měsíc hlasováním odmítl mandátový a imunitní výbor Sněmovny, přestože jsem se případnému veřejnému projednání na plénu Sněmovny nebránil.

To, že se v českých mešitách propagují dokonce ještě scestnější bláboly a nenávist vůči bezvěrcům, o tom už mnohokrát ve své upřímnosti mluvili sami muslimové, BIS a jednu reportáž skrytou kamerou natočila před lety dokonce i tehdy ještě nekorektní Česká televize.

V každém případě je myslím logické zaúkolovat právní odborníky, nejlépe z Nejvyššího státního zastupitelství, aby definovali, zda je islám ideologie, která šíří nenávist a je nebezpečná demokratickému zřízení nebo ne. Teprve pak můžeme pokračovat v debatě, nakolik je tato ideologie mírumilovná nebo ne.

Pochopitelně jsem se o toto pokusil a Nejvyšší státní zastupitelství jsem o takové stanovisko písemně požádal - bohužel jsem byl písemně odmítnut a žádné právní stanovisko k této závažné problematice jsem tedy neobdržel.

Navrhuji proto, abychom po debatě v rámci mnou navrženého bodu společným usnesením vyzvali vládu, ať připraví závazná stanoviska k islámské ideologii, zda patří na seznam k těm, které jsou s demokracií neslučitelné, potlačují lidská práva a šíří nenávist nebo ne.

Bude to bolestný a politicky nekorektní proces, ale myslím, že je nutné pravdivě pojmenovat, že bílá je bílá a černá je černá. A budeme to muset udělat tak jako tak, dříve nebo později – a myslím, že je tomu právě ten nejvyšší čas. Usnesení nenavrhuji, myslím, že bychom k němu měli dospět po všeobecné rozpravě.

Přijďte všichni v sobotu 6. února ve 14h na Václavák - naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) pořádá svojí první samostatnou demonstraci v historii, přijďte říct vládě, médiím i veřejnosti, že je nás opravdu hodně kdo si přeje: NE islámu, imigrantům a neodpovědným politikům a rozkradené zemi a ANO referendu o vystoupení z EU, bezpečné zemi, přímé demokracii a ochraně národních zájmů - PROSÍM SDÍLEJTE!

https://m.facebook.com/