MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#72838 Re: Aneb Jelena Vičanová Německa.

2016-02-02 15:30

#72831: - Aneb Jelena Vičanová Německa.  

Takových píčovin vám natočím tunu. Kde jsou nějaké důkazy, kromě telefoního "rozhovoru"? :)))))))))))))))

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#72839 Re: Re: Aneb Jelena Vičanová Německa.

2016-02-02 15:43:33

#72838: - Re: Aneb Jelena Vičanová Německa.  

Přesně na tuto reakci jsem čekal.

Důvěryhodnost zprávy tvoří to, zdali např. koreluje s naší zkušenosti. Zkušenost s ruskou trollí propgadou, s Jelenou Vičanovou zde, je taková, že zprávu dělá uvěřitelnou.

Další věci, medium, v kterém je zpráva zveřejněna. Tedy pokud medium obvykle zveřejňuje zprávy pravdivé, má stanovenou a doppředu danou "proceduru" jak zprávy ověřuje, jak je zvějňuje, jací lidé zasedají v redakční radě, zdali vůbec existují redaktoři, redakční rada, přihlášení se k zákonu o zveřejňování informací atd.. 

Je mi naprosto jasné, že jako ruský troll budete tvrdit, že Lidové noviny zveřejňují samé lži, vidím ovšem problém v tom, že nebude schopen žádnou takovou lež doložit. Proto je také zpráva zatím uvěřitelná a LN dosud důvěryhodný zdroj informací, mimo jiné proto, že nezveřejňují "názory", ale je ochoten se vystavit trestnímu postihu, pokud bude přistižen při šíření lží.

V tom je velký rozdíl proti parlamentním listů, aeronetu, blistům, blogy ruských trollů Erica Besta či Robejška, ti se totiž schovávají za "zveřejňování názoru" nikoliv poskytování pravdivých informací s rizikem, že budou trestně postiženi např. za trestný čin "šíření poplašné zprávy" - např. ono údajné "znásilnění". 

V kontextu s výše uvedeným mne tedy zaráží, proč jste to byl právě vy a vaši kolegové ruští trollové, kteří jste zde zveřejňovali jedno propagandistické rusko trollí video za druhým, kde dokonce ani nebylo možné určit odkud pochází, kdo na něm vystupuje a mnohdy i v googlu podle obličeje bylo možné dohledat, že jsou to osoby velmi podivné, vystupující všude možně a nemožně. 

Zde je zřejmé, že si bylo možné dohledat facebook oné osoby, ona sama o sobě mluví tak, že se na tomto serveru propaguje. Je známo jméno, město, kde osoba žije i to, pro kolik stanic a jaké "rozhovory" poskytla a pod jakým jménem.