Požadujeme prošetření vyučovacích metod učitelky Petry Štěpánové

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#710 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-29 14:47

#695: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 O vylučném vítězství sovětu  se neucilo ani před rokem 89. LŽEŠ. O  ukrajině taky LŽEŠ Prvně byl nelegální převrat. Bití poslanců, dosud diky neobanderovcum nevysetrena střelba na náměstí, výhrůžky likvidací a hlasovánío o odvolání prezidenta s hlavní samopalu u hlavy, zakaz rustiny a sikana neukrajinskeho obyvatelstva , včetně Volyňskych čechů a dalsich menšin,  Oděsky masakr. Jsi stejný prolhany demagog jako ta ú(pí)ča  a jakákoliv ddiskuze nemá smysl. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#714 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-02-29 14:55:50

#710: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Žel, učilo. do cca polovin 60.tých let dost natvrdo, za normalizace to byla otázka statečnosti učitele/profesora, co si dovolil říct jinak, než bylo v učebnici (moji na ZŠ i gymplu např. ne).

Ukrajina. Rozlišuj Donbas a Kyjev. Psal jsem o Donbase. Řezničina na Majdanu a jeho okolí bylo násilí oboustrané a motivované politicky, ne národnostně. Zákaz ruštiny nikdy neprošel, byl to jen návrh zastavená ve stádiu schvalování. A jako správný pseudodemokrat, ted yfaktický bolševik, hodíš pár nadávek a z diskuze, nma kterou nemáš znalostně ani rozumově, utíkáš.