MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76051 Re: Re: Re: Re: A 9.kvetna 1945 vznikl rusky protektorat..

2016-03-15 14:18

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76055 Re: Re: Re: Re: Re: A 9.kvetna 1945 vznikl rusky protektorat..

2016-03-15 14:38:13

#76051: - Re: Re: Re: Re: A 9.kvetna 1945 vznikl rusky protektorat.. 

 Začátek denacifikace nastal Norimberským procesem s nacistickou elitou, proběhly reformy školství, administrativy státy, logicky došlo k vytvoření demokratické ústavy atd. Celá společnost byla poměrně dlouho setrvale informována o zločinech nacismu a je tomu tak dodnes, přestože se to jistě dnešních německých dětí už absolutně netýká, povědomí o zločinnosti nacistů v Německu je obrovské a to nejen proto, že existují četná židovská muzea, která zločiny nacistů připomínají velmi živě. 

Klaus se Zemanem se z vazeb na KGB usvědčují dnes sami, nejen tím, jakými lidmi jsou obklopeni. Prokázat se jejich donašečtství nedá, neb rusákové jak známo archivy nikdy neotvírají na rozdíl od západních archivů, které při vědomí, že je potřeba historii dokumentova, archivy i takto citlivé uvolňují historikům a badatelům. 

Rusákov svojí historii znát evidentně nechce, proto se samozřejmě můžeme jen dohadovat, jestli Klaus se Zemanem jsou skutečně KGBácí, ale mnohé tomu nasvědčuje. 

Např. se na ruské ambasádě v Praze začali scházet velmi pravděpodobní prominentní KGBáci právě potom, co Klaus vlezl na Hrad. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

Zeman má na Hradě Nejedlého, který si na telefono nalepil Putina a nechce dokonce ani zveřejnit jeho profesní životopis. 

Hrad zatlouká. Už 365 dní tají
životopis prezidentova poradce Nejedlého

Zeman poslal velmi pravděpodobného KGBáka a komunistu Remka na post velvyslance do Ruska.  Těžko si asi představit, že Remek nebyl naverbován KGB, když je naprosto žřejmé, že byli naverbování v podstatě všichni čeští studenti vysokých škol v Rusku. Ti se také objevují v seznamech agentů StB.