MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#76051 Re: Re: Re: Re: A 9.kvetna 1945 vznikl rusky protektorat..

2016-03-15 14:18


Nepřihlášený uživatel

#76052 Re: Re:

2016-03-15 14:31

#76049: - Re:  

 Však také Vašík Havlův dlouho oplakával hodného strejdu Heydricha, který ho tak hezky houpával na kolenou...

RAPEFUGEES NOT WELCOME!

#76053

2016-03-15 14:32

Maďarský premiér Viktor Orbán dnes potvrdil důrazný vzdor své vlády vůči migrační politice EU. Odmítá "diktát" z Bruselu a řekl také, že prvním krokem k zastavení migrační vlny je "zastavit Brusel", citovala jej agentura MTI. Maďarsko podle Orbána nedovolí Bruselu, aby sám sebe postavil nad zákon. "Je čas bít na poplach a shromáždit spojence proti systému kvót. Vyzýváme maďarské občany - bez ohledu na to, jaké straně dávají přednost - a evropské národy, aby se spojili proti rozmísťování uprchlíků,“ dodal Orbán.


Nepřihlášený uživatel

#76054 Re: Re: Re:

2016-03-15 14:36

#76052: - Re: Re:  

 Tak to teď hned dokaž, že je to opravdu Havel


Nepřihlášený uživatel

#76055 Re: Re: Re: Re: Re: A 9.kvetna 1945 vznikl rusky protektorat..

2016-03-15 14:38

#76051: - Re: Re: Re: Re: A 9.kvetna 1945 vznikl rusky protektorat.. 

 Začátek denacifikace nastal Norimberským procesem s nacistickou elitou, proběhly reformy školství, administrativy státy, logicky došlo k vytvoření demokratické ústavy atd. Celá společnost byla poměrně dlouho setrvale informována o zločinech nacismu a je tomu tak dodnes, přestože se to jistě dnešních německých dětí už absolutně netýká, povědomí o zločinnosti nacistů v Německu je obrovské a to nejen proto, že existují četná židovská muzea, která zločiny nacistů připomínají velmi živě. 

Klaus se Zemanem se z vazeb na KGB usvědčují dnes sami, nejen tím, jakými lidmi jsou obklopeni. Prokázat se jejich donašečtství nedá, neb rusákové jak známo archivy nikdy neotvírají na rozdíl od západních archivů, které při vědomí, že je potřeba historii dokumentova, archivy i takto citlivé uvolňují historikům a badatelům. 

Rusákov svojí historii znát evidentně nechce, proto se samozřejmě můžeme jen dohadovat, jestli Klaus se Zemanem jsou skutečně KGBácí, ale mnohé tomu nasvědčuje. 

Např. se na ruské ambasádě v Praze začali scházet velmi pravděpodobní prominentní KGBáci právě potom, co Klaus vlezl na Hrad. 

Studovali v Moskvě a mají večírek na ambasádě. Celebrity českého byznysu

Zeman má na Hradě Nejedlého, který si na telefono nalepil Putina a nechce dokonce ani zveřejnit jeho profesní životopis. 

Hrad zatlouká. Už 365 dní tají
životopis prezidentova poradce Nejedlého

Zeman poslal velmi pravděpodobného KGBáka a komunistu Remka na post velvyslance do Ruska.  Těžko si asi představit, že Remek nebyl naverbován KGB, když je naprosto žřejmé, že byli naverbování v podstatě všichni čeští studenti vysokých škol v Rusku. Ti se také objevují v seznamech agentů StB. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#76056 Re: Soudruh Orbán si také vygeneroval závislost na KGBácích v Kremlu....

2016-03-15 14:42

#76053: RAPEFUGEES NOT WELCOME! -  

 ....objednávkou dvou jaderných elektráren z rusákova. To samo o sobě je už velmi podivné. 


Nepřihlášený uživatel

#76057 Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla

2016-03-15 14:50

 Václav Havel byl Pan Prezident, kterého uznával celý svět (tedy kromě komoušů a bolševiků všeho druhu). Klaus je narcistní mimoň a Zeman buranský lhář. Jak Klaus, tak Zeman dělají naší zemi ostudu.


Nepřihlášený uživatel

#76058 Re: Re: Soudruh Orbán si také vygeneroval závislost na KGBácích v Kremlu....

2016-03-15 14:51


Nepřihlášený uživatel

#76059 Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla

2016-03-15 14:52

#76057: - Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla 

 Komouši Vašíka milovali a zvolili si ho prezidentem.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-15 15:08



Nepřihlášený uživatel

#76061

2016-03-15 15:24

Polsko – Hitlerův spojenec

 

Jedním z hlavních argumentů, které Pátá kolona a Západ využívají k očernění historie Sovětského Svazu, je obvinění z rozdělení Polska. Stalin a Hitler prý podepsali nějaké „utajené protokoly“ ke Smlouvě o vzájemném neútočení mezi SSSR a Německem (jejichž originály nikdo nikdy neviděl!) a mírumilovné bezbranné Polsko okupoval na podzim roku 1939.

Nic není vzdálenější pravdě, než tato tvrzení.

 

Tak si to probereme:

  1. Polsko vůbec nebylo státem s antihitlerovským směřováním. Naopak – 26. ledna 1934 to bylo právě Polsko, které jako PRVNÍ z evropských států podepsalo smlouvu o vzájemném neútočení s Hitlerem. Této smlouvě se také říká – Pakt Pilsudski-Hitler.

  2. Polsko se SPOLEČNĚ s Německem připravovalo na agresi proti SSSR. Právě z tohoto důvodu byla všechna opevnění budována… na hranici se SSSR. Na hranici s Německem se nestavělo nic jiného než týlové sklady, což velmi pomohlo Němcům při útoku na Polsko a porážce polské armády na podzim roku 1939.

  3. Polsko stejně jako Třetí říše získalo po Mnichovské smlouvě solidní kus území Československa. Hitler dostal Sudety a Polsko zabralo Těšínsko.

  4. Smlouvu o vzájemném neútočení Hitler oficiálně vypověděl 28. dubna 1939 kvůli takzvaným „zárukám“, které dala Velká Británie Polsku. (Tyto dva státy totiž v podstatě uzavřely dohodu směřovanou proti Berlínu, což bylo nacisty vyhodnoceno jako nepřípustné).

  5. Z tohoto důvodu se zničení Polska Hitlerem jevilo Sovětskému svazu následovně – jeden rusofobní režim zničil druhý rusofobní režim. Stalin neměl žádné důvody pomáhat Polákům. Navíc, byli to oni sami, kdo OFICIÁLNĚ zakázali SSSR poskytnout jakoukoliv pomoc, když zakázali Rudé armádě vstoupit na své území (to bylo v průběhu návštěvy anglo-francouzské delegace v Moskvě v srpnu 1939).

Veškerá obviněním směřovaná na SSSR a Stalina jsou založena na jediném postulátu: Byla podepsána smlouva, to znamená, že SSSR pomáhal Německu a byl dokonce jeho spojencem. Se stejnou logikou západních sdělovacích prostředků by tedy samotné Polsko bylo na 100 % spojencem Hitlera. Měly Německo a Polsko uzavřenu smlouvu o vzájemném neútočení? Měly. A v době anšlusu Rakouska, okupace části Československa a Litvy (Klajpedy) byla stále platná. Samotné Polsko okupovalo část Československa.

Proto vy, liberální historikové, buď přestaňte plácat hlouposti na téma „Stalin – spojenec Hitlera“, nebo buďte důslední a mezi spojence Třetí Říše pěkně zařaďte i Polsko. Pište, že v září 1939 Hitler napadl svého bývalého spojence, který byl ještě půl roku předtím věrným druhem šíleného Führera.

A teď další fakta. Napřed ze současnosti. Tady je dopis mého čtenáře z Polska:

„Dobrý den, Nikolaji Viktoroviči! Jmenuji se Ruben, jsem Armén a v současné době bydlím ve Varšavě. Chtěl bych se s Vámi podělit o svá pozorování z varšavských muzeí, z expozic věnovaných Druhé světové válce. Nedávno jsem navštívil Muzeum gestapa ve Varšavě a všimnul si toho, jak tam předkládají některá historická fakta. Například, je velmi zvláštní číst, že Německo v roce 1938 anektovalo Sudety, zatímco Polsko zabralo Zaolží (východní část Těšínska). Všimněte si, že pouze použití jiného slova přidává Němcům jasnou agresivitu, zatímco Poláci si prostě jenom tak zabrali nějaké území. Jakoby to bylo prostě prázdné, nikomu nepotřebné území, tak si ho prostě jenom tak zabrali. Hezké, že?

A dále mě pobuřuje nenávist ke všemu ruskému, k SSSR a komunizmu. V muzeích věnovaných obětem Němců je více nenávisti vyjadřováno směrem k Rusům než k samotným Němcům. Jsme v jedné řadě s nacisty a někdy i hůře. Například v jednom sále jsou uvedena Stalinova slova lítosti a soustrasti vyjádřená v souvislosti s oběťmi Varšavského povstání (které bylo podle Stalina předčasné) a ve druhém je Stalin představen jako krvežíznivý kat, který jednou rukou dusí esesáka a druhou, držíce srp, se chystá odseknout hlavu osvobozenému Polákovi. Takových urážlivých karikatur je tam na toto téma mnoho.

Je velmi udivující, že si nepokládají otázku, že když se tedy Rusové dopouštěli podobných zvěrstev, proč se v Polsku nacházejí pouze německé koncentrační tábory Auschwitz, Majdanek apod.? Kde jsou ty tábory smrti vystavěné Rusy? Kde jsou fotografie, kde jsou filmy? Všechny fotografie a filmy jsou jenom o Němcích! A o nás žádné neexistují? Pouze karikatury a zanícená hysterie. Je mi velice líto, že tomu lidé ochotně věří a nenávidí Rusy více než samotné Němce.“

Co k tomu říci? Vštěpování nenávisti k Rusku a Rusům je prostě hlavní politickou linií Západu VŠUDE. Pokud snad pochybujete, podívejte se na Ukrajinu! A ve skutečnosti? Po strašné Druhé světové válce spolu našli SSSR a Polsko společnou řeč a žily v míru. Nenávist tenkrát zmizela v minulosti a teď ji opět křísí. Vždyť Stalin se postaral o Polsko ne méně, než o svoji vlastní zemi. Dnešní Polsko je ve svých hranicích zejména díky Stalinovi.

Co se týče toho, jak Polsko využilo toho, že Anglie a Francie darovaly Československo Hitlerovi, a uštípnulo si Těšínsko, tak o tom velice pěkně vyprávějí fotografie. Víte co? Budeme si tedy pamatovat, že v roce 1938 okupovali Československo nejenom Němci, ale také Poláci!


Nepřihlášený uživatel

#76062 Re: Re: Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla

2016-03-15 15:25

#76060: - Re: Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla 

 Koho jiného, než toho kreténa pěstovaného stbáky Havla.


Nepřihlášený uživatel

#76063 Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla

2016-03-15 15:28

#76057: - Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla 

 Komouši byli s Havlem jedna ruka, proto zůstali nepotrestáni.


Nepřihlášený uživatel

#76064

2016-03-15 15:30

Nebát se a krást !!! To bylo Havlovo krédo.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-03-15 15:33



Nepřihlášený uživatel

#76066 Re: Re: Re: Soudruh Orbán si také vygeneroval závislost na KGBácích v Kremlu....

2016-03-15 15:35

#76058: - Re: Re: Soudruh Orbán si také vygeneroval závislost na KGBácích v Kremlu.... 

 Je logické, že když považujete diktaturu proletariátu za demokracii, tak také nejste schopen rozlišit mezi RVHP a EU. Není na tom nic divného u komunistů či nácků. Tedy vše je jak má být komunistický blbe. 


Nepřihlášený uživatel

#76067 Re:

2016-03-15 15:36

#76064: -  

 Jste k  smíchu. V. Havel pocházel z dosti bohaté buržoazní rodimy.   On a jeho rodina by to určitě neměli zapotřebí.


Nepřihlášený uživatel

#76068 Re: Je potřeba prostudovat jeho projevy a pak teprve vynášet nějaké soudy....

2016-03-15 15:38

#76064: -  

 .....tedy příležitost ke studiu máte zde - http://www.vaclavhavel-library.org

Řekl bych ovšem, že tam nic z toho co jste napsal nenajdete. 

Naproti tomu vám sem v klidu dám mnou okomentované projevyk komunistického nácka Miloše Zemana, z kterých je naprosto zřejmé, že jsou dokonce přímo postaveny na nesmyslech, lžích a blábolech. 


Nepřihlášený uživatel

#76069 Re: Re:

2016-03-15 15:44

#76067: - Re:  

 Která kolaborovala s nacisty a majetek jí byl zabaven podle Benešových dekretů... Havlovi museli být pěkný dobytek, když jako židi kolaborovali s nacisty.


Nepřihlášený uživatel

#76070 Re: Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla

2016-03-15 15:47

#76063: - Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla 

 Nikoliv, důvodem bylo, že v jen v ČR bylo registrováno 1 200 000 komunistů, kdy prakticky nebylo možné rozlišit formální a aktivní členství, neboť se např. všichni komunisté účastnili schůzí a všichnni komunisté tedy se aktivně podíleli na devastaci společnosti, veřejného života a ekonomie státu.  Bylo to více než 10 % celkové populace a z dospělé populace v aktivním věku se jednalo o číslo přímo dramatické. 

To byl důvod, proč Václav Havel volil cestu smíru ve společnosti s komunistickou pakáží. Dnes je bohužel nutné tyto lidi takto charakterizovat, neboť dodnes devastují školství, právo, policii a nejspíše i armádu. Masivně po revoluci kradli a snažili se ze sebe vygenorovat novou elitu za pomoci ODS.  Je to skutečně věc velmi vážná a ničí to dodnes společnost v ČR, neboť jejich distancování od komunistických pseudohodnot bylo skutečně jen čistě formální a tato pakáž nyní dopravila StBáka Bureše alias Babiše na post ministra vnitra a z velké části také komunistické nácka Miloše Zemana na Hrad. 

Přesto je potřeba rozhodnutí Václava Havla respektovat, nebyli jsme to my, kdo jsme takové rozhodnutí museli udělat, byl to on. Měl bohužel možná zkreslenou zkušenost s komunisty z disentu, kde např. Petr Pithart byl jednoznačně člověkem, který přesně pochopil nebezpečnost komunistické ideologii a byl schopen to také formulovat. To, že tato formulace byla pochopitelná i pro ostatní bývalé komunisty disentu, bohužel neznamená, že byla přijata onou masou 1 200 000 komunistů s rudými knížkami. 


Nepřihlášený uživatel

#76071 Re: Re: Re:

2016-03-15 15:48

#76069: - Re: Re:  

 Vy jste excelentní výplod komunistického školství. 

Hanba havloidním fašistům
Nepřihlášený uživatel

#76072

2016-03-15 15:52

 Zaznamenali jste někde ve fašistickém mainstreamovém tisku dnešní výročí? To posranej 21. srpen, kdy šlo o mocenský boj dvou komunistických skupin, nám cpou rusofobní fašouni celý rok. 


Nepřihlášený uživatel

#76073 Re: Řekl bych, že si vymýšlíte....

2016-03-15 15:55

#76061: -  

 ....nebylo to Polsko, které by poskytlo území pro výcvik nové německé nacistické armády, ale naopak to bylo Rusko, které poskytovalo a to dlouhodobě prostor pro výcvik nové německé nacistické armády a tím tyto dva státy obcházeli Versailleskou dohodu. 

Polsko stejně jako ostatní státy Evropy se pokoušeli vytvářet si bezpečnost, alespoň smluvně. To, že Polsku připadlo část území ČSR v době okupace ČSR Německem, je spíše druh zatažení do zločinnosti Německa i další státy v Evropě - jakýsi pokus je "upatlat", relativizovat hodnoty, stejně jako takovou věc dnes dělá komunista a nacionální socialista Miloš Zeman. 

Vlastenci do boje!

#76074 Havel - nepřítel slovanů

2016-03-15 15:57

#76073: - Re: Řekl bych, že si vymýšlíte.... 

 Nelži nacisto. Už brzy si na vás posvítíme, kurvy nacistický od kolaboranta Václava Havla.

HAVEL - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!
Nepřihlášený uživatel

#76075 Re: Pan Havel - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!

2016-03-15 16:00

#76074: Vlastenci do boje! - Havel - nepřítel slovanů

 Pan Havel - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!

 Pan Havel - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!

 Pan Havel - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!

 Pan Havel - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!

 Pan Havel - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!

 Pan Havel - NEJLEPŠÍ POLISTOPADOVÝ PREZIDENT !!!!!!