MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76063 Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla

2016-03-15 15:28

#76057: - Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla 

 Komouši byli s Havlem jedna ruka, proto zůstali nepotrestáni.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76070 Re: Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla

2016-03-15 15:47:47

#76063: - Re: Čest památce Pana Prezidenta Václava Havla 

 Nikoliv, důvodem bylo, že v jen v ČR bylo registrováno 1 200 000 komunistů, kdy prakticky nebylo možné rozlišit formální a aktivní členství, neboť se např. všichni komunisté účastnili schůzí a všichnni komunisté tedy se aktivně podíleli na devastaci společnosti, veřejného života a ekonomie státu.  Bylo to více než 10 % celkové populace a z dospělé populace v aktivním věku se jednalo o číslo přímo dramatické. 

To byl důvod, proč Václav Havel volil cestu smíru ve společnosti s komunistickou pakáží. Dnes je bohužel nutné tyto lidi takto charakterizovat, neboť dodnes devastují školství, právo, policii a nejspíše i armádu. Masivně po revoluci kradli a snažili se ze sebe vygenorovat novou elitu za pomoci ODS.  Je to skutečně věc velmi vážná a ničí to dodnes společnost v ČR, neboť jejich distancování od komunistických pseudohodnot bylo skutečně jen čistě formální a tato pakáž nyní dopravila StBáka Bureše alias Babiše na post ministra vnitra a z velké části také komunistické nácka Miloše Zemana na Hrad. 

Přesto je potřeba rozhodnutí Václava Havla respektovat, nebyli jsme to my, kdo jsme takové rozhodnutí museli udělat, byl to on. Měl bohužel možná zkreslenou zkušenost s komunisty z disentu, kde např. Petr Pithart byl jednoznačně člověkem, který přesně pochopil nebezpečnost komunistické ideologii a byl schopen to také formulovat. To, že tato formulace byla pochopitelná i pro ostatní bývalé komunisty disentu, bohužel neznamená, že byla přijata onou masou 1 200 000 komunistů s rudými knížkami.