MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#76225 Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms.....

2016-03-16 14:33

.....to jsou panečku dnes způsoby při výkonu státní moci, která jak soudruh náměstek velmi dobře ví, musí být vykonávána transaprentně a jen a pouze v souladu se zákonem. Nevztahuje se tedy na jeho jednání ustanovení následující v Ústavě, že to co zákon nezakazuje, je možné dělat, ale to platí jen a pouze pro občana, proto ustanovení o výkonu státní moci předchází ustanovení následujícímu. Ale to je evidentně nad mentální schopnisti nejspíše člena ANO StB. 

Přestože byl pak dotaz Barbory Boschat bruselským úředníkům podezřelý, jak informoval v pondělí časopis Reportér, Vyhnánek to považuje za běžný způsob domluvy v úřadu.

"Tuto oblast mám jako odborný náměstek v gesci, proto vůbec nerozumím tomu, v čem by měla spočívat ona nezákonnost tohoto mého postupu. Barbora Boschat je uznávaná odbornice, která má dlouholeté zkušenosti s komunikací s OLAFem.

Není tedy divu, že jsem se se svým dotazem obrátil formou textové zprávy přímo na ni, odpověď jsem obdržel standardně pracovním mailem. Jedná se o naprosto normální komunikaci, kterou nezakazuje žádný zákon ani vnitřní předpis," uvedl náměstek.

Pikantní na celé věci je i to, že si "zákon" a "vnitřní předpisy" četl soudruh náměstek až potom, co celá aféra vešla ve známost v novinách :-), do té doby, bych řekl, neměl ani tušení, že nějaké vnitřní předpisy existují :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#76233 Re: Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms....

2016-03-16 14:39:45

#76225: - Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms..... 

 ten namestek byl zrejme uplne nekde mimo ministerstvo. Mozna soudruh Babis ho pozval do Capiho hnizda relaxovat. A uradoval pomoci Iphonu.