MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#76226

2016-03-16 14:33

Ja jsem ten, co podpalil rusky tank v 68 u rozhlasu. Nechtelo to chytit to zelezo spatne horelo tak jsem musel pouzit molotovuv kokteil.


Nepřihlášený uživatel

#76227 Re: Re: Oběti komunismu 1948–1989

2016-03-16 14:33

#76221: - Re: Oběti komunismu 1948–1989 

 Za všechno můžou komouši !


Nepřihlášený uživatel

#76228 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko falsuje dejiny a trolove halekaji

2016-03-16 14:34

#76212: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko falsuje dejiny a trolove halekaji 

 vas zmateny prispevek nema hlavu ani patu.

Ale presto reaguji: v 50. letech jsem se narodil a v 1968 me bylo 12 let. V KSC jsem nikdy nebyl, jsem cestny clovek a nemam rad hlupaky = komunisty


Nepřihlášený uživatel

#76229 Rusko neosvobodilo Evropu

2016-03-16 14:34

Rusko neosvobodilo Evropu od Nacistu, akorat je vyhnalo a sami obsadili. Jedna banda nelidu nahradila druhou bandu nelidu. Rusaci to neudelali z lasky k lidem, ale z touhy o pokoreni cizich zemi.


Nepřihlášený uživatel

#76230 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy už v roce 2012 bylo zřejmé, že je ANO partou ANO St

2016-03-16 14:36

#76180: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tedy už v roce 2012 bylo zřejmé, že je ANO partou ANO StB.  

 

 Po vzniku OSN se státy registrují tam. Rusko se v trojstranné dohodě zavázalo k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny a státy OSN existenci Ukrajiny uznaly. 

Autoritou tedy je ukrajinská administrativa, která vydává pasy a občanské doklady všeho druhu občanům Ukrajiny. 

Netvařme se tedy, že Ukrajina je Rusko, není, je to samostatný stát, jeho částči jsou nyní Rusy a Ruskem okupovány a to přesto, že se Rusko zavázalo smlluvně, že nic takového činit nikdy nebude. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf - materiál je i v ruštině a bude jistě pro vás čitelnější :-). 


Nepřihlášený uživatel

#76231 Re: Re: Re: Re: Rusko neosvobodilo Evropu

2016-03-16 14:37

#76189: - Re: Re: Re: Rusko neosvobodilo Evropu 

 

 Vaše představa o historii je přesným obrazem komunistického školství a vašeho nedovzdělání v době svobodného přístupu k informacím. 

Jako takový jste vskutku snadno manipulovaltelnou osobou, neboť se v dějinách neorientujete vůbec a tudíž se neorientujete v čase je možné vám namluvit v podstatě libovolnou hloupost. 

Budete jedním z těch jedinců, kteří čas odčasu tvrdí, jak to komunistický nácek Miloš Zeman všechno říkal, aniž přesně věděli co říkal a v jakém kontextu to říkal, spíše blábolil. Ruská a to nejen trollí propaganda právě na takové lidi cílí, ti jsou schopni uvěřit prakticky všemu, co jim taková propaganda podstrčí. 

Je velmi dobře, že se o tomto již veřejně hovoří a věci naštěstí začínají měnit. 


Nepřihlášený uživatel

#76233 Re: Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms....

2016-03-16 14:39

#76225: - Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms..... 

 ten namestek byl zrejme uplne nekde mimo ministerstvo. Mozna soudruh Babis ho pozval do Capiho hnizda relaxovat. A uradoval pomoci Iphonu.


Nepřihlášený uživatel

#76234 A tady sedí neonacista Miloš Zeman přímo na Hradě....

2016-03-16 14:40

Razie po celém Německu, policie si došlápla na neonacisty

.....a ruská trollí propagandistka Jelena Vičanová a Zemanovci - asi také neoancisté, byť si NSDAP do názvu nikdy Hitlerovci nedala, pořádají extrémistické demonstrace na které dokonce sváží demonstrany za úplatek prohlídky Hradu. 


Nepřihlášený uživatel

#76235 Re: Re: Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms

2016-03-16 14:41

#76233: - Re: Babišova partička se to toho "zasírá" čím dál víc. Oni se na ministerstvu úkolují pomocí sms.... 

 Jj ten se mu vydařil. A to ještě do věci nepromluvila stará pražská StBačka, kterou Bureš odvrhl a to, že ta se ozve, tak na to může vzít Bureš StBácký jed. Zhrzená StBačka mu ještě způsobí peklo a ukradne kus Agrofertu. 


Nepřihlášený uživatel

#76236

2016-03-16 14:42

Mrtvej skopčák, dobrej skopčák.


Nepřihlášený uživatel

#76237 Re: Re: Re: Re: Re:

2016-03-16 14:42

#76193: - Re: Re: Re: Re:  

 

 Na "diskusi" je pedevším velmi zajimavé, jak se projevují i ostatní dva diskutující. Kdy na Zemanovci je naprosto zřejmé, co zrušením Senátu sleduje a jak manipuluje s tím, co je v a není v Ústavě. Druhá diskutující se projevuje skutečně jako člověk, hrdě se hlásící ke komunistické minulosti a k StB. 

Je také velmi poučné, v jak vzácné shodě také Zemanovci s ANO StB byli a jsou. 

Senát totiž přebírá např. pravomoci Sněmovny v době rozpuštění Sněmovny. Senát také schvaluje návrhy ústavních soudců.  Již tehdy bylo zřejmé, jakými zločinci jsou Zemanovci a ANO StB, jejich jednání a myšlení je totalitní. Bohužel to občané správně rozpoznali jen u Zemanovců a to nikoliv věcně ale jaksi podvědomě - intuitivně což lze považovat za malý zázrak, bylo to, řekl bych, jakési prozření ze "zvolení" Miloše Zemana.   

 


Nepřihlášený uživatel

#76238 Re:

2016-03-16 14:43

#76226: -  

 Doufam ze jste nebrali muj komentar vazne, to ale nic nemeni na tom ze rusaci jsou spinavy svine.


Nepřihlášený uživatel

#76239 Re: Takto se věci díváte u vás v KSČM? Pak se opravdu plně vyjasnilo....

2016-03-16 14:44

#76236: -  

 .....proč marx leninský komunistický nácek Miloše Zema poslal KGBáka a komunistu Remka do Ruska na post velvyslance. Koreluje to s jeho psychickou patologii, způsobenou jeho zvrhlou matkou. 


Nepřihlášený uživatel

#76240 Sůdruh StBák Babiš se vskutku "povedol" :-)

2016-03-16 14:46

„Zkušenosti v ponikání i politike ma ujistily, že najlepší místo k životu je moje farma. Zvířata nelžou, nekradou a nemají lidské problémy,“ napsal doslova Babiš.

Babiš plánoval, že zvelebí statek, už když jeho firma areál kupovala


Nepřihlášený uživatel

#76241 S Čapím hnízdem je to vlastně prosté

2016-03-16 14:48

Bez zdánlivě důvěryhodného StBáka Bureše není důvěra v KGBáka Zemana. To je naprosto jasné, neboť to byl Zeman, kdo zajistil vstup StBáka Bureše do vlády. 

Tedy dnes není Čapí hnízdo problémem jen pro vládu, ale je to především problém rusáckých agentů na Hradě. 

Ruská trollí propaganda na věc nedokázala nijak zareagovat, tedy je naprosto zřejmé, že se v tom naprosto ztratili a zatím z toho hledají cestu ven. Že ale rusácká kampaň přijde je naprosto zřejmé. 

Celou věc dokládá podivná "zdrženlivost" komunistů, kteří jsou jinak připraveni jakoukoliv zlodějinu kdykoliv kritizovat, teď jsou zaskočeni, neví co s tím, nedostali tedy také žádné instrukce z rusákova a to je ve své podstatě super dobrá zpráva, neboť to znamená, že se věci začínají měnit. 


Nepřihlášený uživatel

#76242 Re: Re: S Čapím hnízdem je to vlastně velmi prosté....

2016-03-16 14:49

#76131: - Re: S Čapím hnízdem je to vlastně velmi prosté.... 

 

 Je to vlastně jedna z nejskvělejších zpráv od velmi špatné zprávy zvolení marx-lenininského komunisty a nacionálního socialisty Miloše Zemana. 

ČR snad jako jediná země EU nemá zákon na rozdělování dotací EU, ale činí tak na základě "rozhodnutí vlád" a tzv. dalších právních prředpisů, které se musí řídit metodikou EU. EK schvaluje jednotlivým "rozdělovačům" jejich základní dokumenty, které mají různé názvy, ale ve své podstatě se jedná o totéž, dopředu stanovují způsob rozdělování dotací, kam dotace půjdou, jak se bude kontrolovat jejich přidělování, jak se budou vybírat projekty, v jakém informačním systému se bude celá věc spravovat atd. 

Babiš v této věci i v současném programovacím období prováděl velmi podivné věci, najdříve poslal kontrolu na ministerstvo Ministerstvo pro místní rozvoj na dodavatele informačního systému, který měl být zaplacen z peněz EU, tedy z peněz, které jsou určeny na to, aby vůbec mohly být miliardy z EU rozdělovány. Následně vláda rozhodla, že vzhledem k tomu, že by s proplacením více jak 2 mld. korun na vývoj a správu tohoto "informačního systému" z EU měla obrovský problém, rozhodla se, že to zaplatí z našich daní a soudruh Babiš byl pro. 

Věc je velmi vážná i vzhledem k tomu, že vlastní informační systém nebude pravděpododobně v takové situaci dostatečně transparentní pro EK, neboť s velkou pravděpodobností není schopen evidovat veškeré úkony, které jsou pro správu fondů nutné a které zajišťují transparentnost celého procesu rozdělování dotací, tedy platí to, co tu už jednou bylo, že se část agendy vedla vedle v xls např. na většině ROPů, což vedlo ke stavu v Severních Čechách, přičemž já si myslím, z toho jak dotaci získal např. Mynář, že problém byl všude stejný a že se na všech ROPech masivně kradlo. 

EK toto vyřešila tím, že donutila ČR k přijetí zákona o státních úřednících a s dotacemi nově nesmí manipulovat nikdo, kdo by nebyl státním úředníkem pod zákonem o státní službě. Nově tedy již tito lidé nemohou být chránění politikem a nemohou být také politikem zneužívání pod hroubou, že budou např. vyhozeni, ale velmi hrozí trestní postih, pokud budou např. přihlížet manipulaci s daty v informačním systému, tedy porušování předpisů ze základních dokumentů. 

Celá řada dotací byla přidělena na tzv. "výjimku" kdy se ti, kdož podepisují smlouvy o přidělení dotace - tvz. podmínky příjmu dotace, byli ochotni podepsat pod tuto smlouvu i tam, kde úředníci a systém takové žadatele odmítl.  Policie měla tyto "výjimky" dávno prověřit, ale evidentně se do toho nikomu nechce. 

Další věci je transparentnost vlastního informačního systému a celého procesu, kdy logicky dodavatel informačního systému nemá žádný problém kdykoliv zasahovat do dat a ta měnit, např. tak, že se negativní hodnoceí projektu nikdy neodehrálo a potom, co se najdou povolnější hodnotitelé, se projekt zhodnotí znovu. 

S příchodem socanů se věci zase velmi uvolnily a tím, že informační systém neplatí EK a tudíž vlastně na jeho vývoj nemůže nijak dohlížet má také velmi stíženou pozici v sledování jeho transaprentnosti. Celá věc může skončit i tak, že EK prostě prohlásí, že informační systém a dodavatel nejsou dostatečně transaprentní a důvěryhodní a čeprání dotací úplně zastaví. Vidím to jako velmi pravděpodobnou možnost. 

Šlechtová se naposledy velmi vřele vyjádříla o soudruhovi Zemanovi a tedy řekl bych, že tuší, že je v opravdu gigantickém průšvihu, neboť zorientovat se ve všech prioritních osách, ve všech základních dokumentech, zhodnotit, zdali jsou základní dokumenty v souladu s informacčním systém a zdali ten pokrývá vše, co základní dokumenty nutně potřebují k tomu, aby rozdělování dotací bylo transparentní, je úkol pro velký tým navíc lidí znalých a především důvěryhodných, takové lidi, bych si dovolil tvrdit, Šechtová nemá nejen proto, že sama vlastně prokázal jistou velmi vysokou míru hlouposti. 

Jak v celém procesu jede MF? MF je hlavní dohližitel (kontrolor) rozdělování dotací, má k tomu speciální systém, který je přímo napojen na systém v Bruselu a ten obsahuje subset dat projektů z jednotlivých "rozdělovačů" dotací, kdy každý projekt je veden v systému samostantně a MF systémem sleduje (může sledovat) jak schválení projektů, tak především jejich proplácení.

To je ta věc, kvůli které se v minullém programovacím období, zastavilo proplácení dotací, kdy EK řekla, že MF tento systém nevyužívala na kontrolu projektů a Kalousek oponoval, že se v subsetu dat, žádné nesrovnalosti neobjevovaly, tudíž nebylo co kontrolovat a to měl naprostou pravdu. 

Základní dokumenty totiž obsahují procesy pro typování "nestrovnalostí" např. pomocí kontrol na místě, které takové nestrovnalosti mohou zjistit, ale i za pomoci elektronického sledování, např. srovnávání jednotlivých podobných projektů a vyhodnocování, zdali některý z nich nevybočuje ze srovnávacích parametrů. Toto, ale velmi pravděpodobně nový systém vůbec neobsahuje. Kalousek tedy tehdy správně tvrdil, že nesrovnalosti měly řešit tedy jednotlivá ministerstva a ropy, které dotace přidělovaly. 

Domnívám se tedy, že se celá věc začně v nejbližší době opět masivně v mediích probírat a vyplavou na povrch obrovské problémy v tomto programovacím období. Pokud se tak nestane a i to je možné, bude to velmi smutná zpráva pro daňové poplatníky nejen v ČR ale i v celé EU. Bude to totiž také znamenat, že současná politická moc je připravena dotace masivně rozkrádat v lepším případě, že se nechala obelhat, že se tak nebude dít. Mimochode Hašek si vybral mezi poslancem a hejtmanem právě hejtmana, neboť možnost krást má hejtman minimálně tisícinásobně větší, než poslanec. 


Nepřihlášený uživatel

#76243 Re: A jak to vidíte s neonacisty? Není totiž žádný problém prokázat, že Miloš Zeman....

2016-03-16 14:53

#76236: -  

 ....kombinuje hned dvě zrůdné ideologii a to komunismus i nacismus. 


Nepřihlášený uživatel

#76244 Je snad pan Tureček idiot? Teď chce vstupovat do ANO StB? To je jako když komunista Rusnok....

2016-03-16 14:55

Bývalý člen TOP 09 Tureček zřejmě vstoupí do klubu ANO

vstoupil do KSČ s září 1989. 


Nepřihlášený uživatel

#76245

2016-03-16 14:58

 

Těch 70% pro Zemana, se bude v ČT mizerně hlásit

 
„… dle agentury SANEP, prezident Zeman získává stále větší podporu široké veřejnosti. A to především díky svému postoji k uprchlické krizi a hájení národních zájmů.“

Těch více než sedmdesát procent kladných hlasů pro prezidenta, je nejenom novým, nečekaným rekordem, ale také těžkou ránou především pro česká veřejnoprávní média, která do Zemana šijou od rána do večera, pořád přikládají pod kotel a najednou tohle…

Vysvětlení tohoto fenomenu ale není zase až tak složité. Veřejnost si časem zřejmě zvykla na často provokativní vyjadřování prezidenta, dokáže to skousnout, protože český prezident sice mluví často příliš a ještě častěji bez servítků, ale na druhé straně, jako jeden z mála českých politiků není odtržený od reality a dokáže razantně hájit zájmy většinové české společnosti, bez nějakých ideologických a diplomatických zábran…

Není vůbec těžké Zemana ironizovat, hodnotit ho s patřičným intelektuálským s despektem.

Jenže, co je to všechno ale platné, když mu jeho Češi, Moraváci…., rozumějí.

To (ne)jednoho fakt naštve!

 


Nepřihlášený uživatel

#76247 Re: KAMARAD ZE ZIZKOVA.

2016-03-16 15:02

#76232: - KAMARAD ZE ZIZKOVA. 

 Komunisti byli svině, člověka nepustili ani na pohřeb rodičů. Toto všechno by měli mladí lidé vědět, aby si velmi, velmi vážili svobody a demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#76248 Re: Re: Re: Pet otazek. Najde se nekdo kdo je zodpovi?

2016-03-16 15:02

#76220: - Re: Re: Pet otazek. Najde se nekdo kdo je zodpovi? 

 Tam se jdi vydrhnout ty, špíno kolaborantská. Ale raději se tam utop ty prase.


Nepřihlášený uživatel

#76249

2016-03-16 15:03

Nevim co je na tom pravdy ale slysel jsem ze ruska ambasada se prestehovala na Prazsky Hrad. Ruda zastava prezidenta vyvesena na strese restaurace u ZEMANU na Hradcanech tomu nasvedcuje.


Nepřihlášený uživatel

#76250 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko falsuje dejiny a trolove halekaji

2016-03-16 15:04

#76228: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Rusko falsuje dejiny a trolove halekaji 

 Takže jsi pěkně dlouho s komoušema kolaboroval, viď soudruhu? Teď jsi hrdina.