MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

2016-04-03 08:03

Zaživa vytržená srdce křesťanů, hlavy a orgány pověšené před branou. To je ten mírumilovný Tibet.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#78862 Re:

2016-04-03 08:08:42

#78860: -  

podle toho jak pisete, tak vam nekdo vytrhnul za ziva mozek a nasr*l do toho prazdneho mista.

Nazdar, vic se s vama nehodlam obtezovat. Muj cas je drahy.

Nepřihlášený uživatel

#78875 Re:

2016-04-03 08:54:39

#78860: -  

O vylhanosti „tibetské otázky“ jsem už napsal mnoho článků, například na server „Czech Free Press“. To nemá cenu opakovat. Letos ale články vyšly i v lokálních tištěných médiích v Pardubicích, a majiteli jedněch novin dne 29. března kvůli tomu telefonicky vyhrožovaly hned čtyři osoby, a to jednak fyzickým násilím, jednak podáním trestního oznámení. Napsal jsem totiž článek o sadistických vraždách spáchaných mnichy (lámy) a použil jsem k tomu málo známé svědectví skotského botanika George Forresta z roku 1905.

Forrest píše například o tom, jak si lámové uřezané hlavy, končetiny a vyřezané orgány svých obětí vyvěšovali na žerdě před svými kláštery. Popisuje třeba vytržení srdce z těla francouzského jezuity Dubernarda zaživa. Nedivím se, že takové články bojovníky za svobodu Tibetu doběla rozžhaví, protože je bourán mýtus o mírumilovnosti buddhistických mnichů, přičemž se jakékoli násilí připisuje jen čínskému vojsku. Tohle je horší, než chválit lidovou Čínu. Proto má být podle představ pardubických fangličkářů vydavatel novin demokraticky odstíhán...