MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#79159 Re: Re: Re: Prezidenta V. Havla si člověk mohl vážit

2016-04-06 08:29

#79157: Prezidenta V. Havla si člověk mohl vážit - Re: Re: Prezidenta V. Havla si člověk mohl vážit 

Texty Václava Havla jsou dokonce uspořádány i chronologicky v jeho knihovně, je dobré se občas začíst a porovant to s "projevy" plné lží od Miloše Zemana. 

Voliči a jeho důvěřivci dokonce ani neví, kolik knih Zeman "napsal" a o čem vlastně ty knihy.  Stalo se mi, že jsem jedné takové důvěřivkyni vyvracel jednu lež za druhou, načež to skončili tím, že mi sdělila, že "od důvěryhodného zdroje, "vysoce vzdělaného člověka" přesně ví, že to Miloš Zeman jako jediný "myslí s touto republikou dobře"". 

Celoživotní nekomunistka, učitelka matematiky na gymnáziu, nebyla dokonce ani členskou česko - ruského přátelství, přesto je schopná věřit lžím Miloše Zeman.  Emailem jsou mezi tyto lidi šířeny ""zaručené zprávy z Hradu", které není možné publikovat v novinách", jake mi postupně sdělila, přestože se prý zavázala, že to nikomu neřekne, zdroj těchto informací ovšem neprozradila, tam jasně řekla, že je to "tajné". 

Je to opravdu velmi podivný druh propagandy, kterou musí někdo organizovat a následně také šířit. 

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#79172 Re: Re: Re: Re: Prezidenta V. Havla si člověk mohl vážit

2016-04-06 09:10:29

#79159: - Re: Re: Re: Prezidenta V. Havla si člověk mohl vážit 

Václav Havel byl oblíbený i v USA. Jeho knihovna tam otevře pobočku