MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

vypadni s česká havlojde

#79706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá

2016-04-13 17:15

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#79710 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-13 17:31:35

#79706: vypadni s česká havlojde - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

Já jsme zrádce a kolaborant? Koho jsme zradil a s kým jsem kolaboroval? 

Byl to Zeman, kdo se zpronevěřil základním principům, nelhat a dodržovat zákony a Ústavu a především zákon volební, kterým se získává moc. Koho tím zradil, že se zpronevěřil základní slušnosti, logicky každého kdo ho volil, neboť pochybuji, že by jej někdo volil proto, že porušoval zákon, byť vy na to vypadáte

Nepřihlášený uživatel

#79727 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-13 18:17:37

#79706: vypadni s česká havlojde - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

Byl to Zeman, kdo se zpronevěřil základním principům, nelhat a dodržovat zákony a Ústavu a především zákon volební, kterým se získává moc. Koho tím zradil, že se zpronevěřil základní slušnosti, logicky každého kdo ho volil, neboť pochybuji, že by jej někdo volil proto, že porušoval zákon, byť vy na to vypadáte. 

Nepřihlášený uživatel

#79776 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-14 09:54:26

Byl to Zeman, kdo se zpronevěřil základním principům, nelhat a dodržovat zákony a Ústavu a především zákon volební, kterým se získává moc. Koho tím zradil, že se zpronevěřil základní slušnosti, logicky každého kdo ho volil, neboť pochybuji, že by jej někdo volil proto, že porušoval zákon, byť vy na to vypadáte. 

Nepřihlášený uživatel

#80141 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-18 18:07:54