MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#79707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá

2016-04-13 17:15

#79703: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věř 

Já mám na mysli především jejich "vychování", to je prostě taková "mentalita a kultůra". Kriminálníci to zhusta jsou, oni jim ani ty kebaby nespadly z nebe, nebo si na ně nevydělali v kolbence. :D

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#79711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-13 17:35:34

#79707: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

" Já mám na mysli především jejich "vychování", to je prostě taková "mentalita a kultůra". Kriminálníci to zhusta jsou, oni jim ani ty kebaby nespadly z nebe, nebo si na ně nevidělali v kolbence. :D"

Co vás v té škole ruských trollů učí? "Kultůra", to je jak kdyby to napsal Zemanův poskok Augustin - "lingvista" . 

Kriminální čin je kriminální čin. To, že vy máte jakousi představu, ještě neznamená, že je to realita. Pokud je část muslimů pod vlivem sekty či sekt, je potřeba se to naučit rozpoznávat, ale nelze z  toho dělat "že je to mentalita". 

To, že na světě musíme žít vedle sebe je více než jasné. Tedy to řešme. 

Nepřihlášený uživatel

#79728 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-13 18:18:37

#79707: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

" Já mám na mysli především jejich "vychování", to je prostě taková "mentalita a kultůra". Kriminálníci to zhusta jsou, oni jim ani ty kebaby nespadly z nebe, nebo si na ně nevidělali v kolbence. :D"

Co vás v té škole ruských trollů učí? "Kultůra", to je jak kdyby to napsal Zemanův poskok Augustin - "lingvista" . 

Kriminální čin je kriminální čin. To, že vy máte jakousi představu, ještě neznamená, že je to realita. Pokud je část muslimů pod vlivem sekty či sekt, je potřeba se to naučit rozpoznávat, ale nelze z  toho dělat "že je to mentalita". 

Nepřihlášený uživatel

#79777 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-14 09:55:33