MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#80686 Re: Re: Re: Zeman je naprosto šílené hovado....

2016-04-25 08:15

#80678: - Re: Re: Zeman je naprosto šílené hovado.... 

To si s největší pravděpodobností posrejovali levičáčtí sluníčkoví zfašizovaní extrémisté, banderovci, vítači muslimů a dokonce i teroristé z kaváren, neziskovek a feťáckých autonomních center sami! Musíme se opět ptát: "komu to prospívá?" A jsme doma.

Neonacista, nebo odpůrce invaze ilegálních ekonomických imigrantů by také rozhodně nepoužil lživý výraz "uprchlík", který je na jednom z nápisů, to je výraz sluníčkových levičáckých extrémistů.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#80694 Re: Re: Re: Re: Zeman je naprosto šílené hovado....

2016-04-25 09:52:13

#80686: - Re: Re: Re: Zeman je naprosto šílené hovado.... 

V představě ruské trollí propagandy je možné opravdu vše :-). S realitou vaše představy ovšem nemají nic společného. 

Nepřihlášený uživatel

#80706 Re: Re: Re: Re: Zeman je naprosto šílené hovado....

2016-04-25 10:23:39

#80686: - Re: Re: Re: Zeman je naprosto šílené hovado.... 

Nejdřív jsem chtěl napsat o tom, že počmárat pár kavárem mohl jedině blbec a jestli tím chtěl bojovat proti imigraci, tak to se mu opravdu nepovedlo. Jen jsem postupně došel k přesvědčení, že je to nejspíš všechno trochu jinak. První pochybnost ve mně vzbudilo video, které jsem zahlédl na facebooku jedné z těch kaváren. Bylo to natočené bezpečnostními kamerami, které tam mají. Na videu byla partička nejspíš pachatelů. Jenže kdo by čekal holé lebky, kanady a bombery, byl by zklamán. Kšiltovky, mikiny, gatě do půl žerdi. Typičtí grafiťáci. Proč ne. I styl těch tagů odpovídá tomu, že to zdaleka nedělají poprvé. Jenže tu něco nehraje. Grafiťáci, pokud už se angažují, tak pravidelně na opačném konci politického spektra. Jak kdosi poznamenal, kdyby chtěli útočit náckové "spíš jim tam jebnou cihllu". Zdroj: http://houska.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=506094