MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81151

2016-04-29 09:01

správně smýšlející
občan uctívá Václava Letiště,
sleduje pouze média jeho přítele
Zdeňka Bakaly (DVTV) USA, ve
volbách volí nejlepší stranu TOP09
popř. strany jí předcházející a za
prezidenta chce jedině přítele
Zdeňka Bakaly Karla Jana Nepomuka
Josefa Norberta Bedřicha Antonína
Vratislava Menase kníže ze Schwarzenbergu.
Každý, kdo si dovolí myslet něco jiného,
je komunista, fašista, čínský agent,
ruský agent nebo rusko-čínský agent.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81156 Re: Není problém v tom, že si nalháváte, že je Miloš Zeman demokrat.....

2016-04-29 09:11:12

#81151: -  

 ....ale prolém je v tom, že to nejste schopen prokázat tedy tím, že tu píšete texty zpochybńující demokracii, mající vvyloval strach prakticky z čehokoliv se logicky dopouštíte jednání, kterého se doupouští nacisté a komunisté. 

Podobné je to s Milošem Zemana jenž je dokonce ve dvou rozsudcích Nejvyššího správního soudru usvědčen z porušování volebního zákona, což se jistě shodneme, je praktika komunistů i nacistů, když získávají moc. Je tedy obtížné určit, co je Miloš Zeman více, jestli komunsita nebo nácek. 

Své postoje Miloš Zeman prpaguje v "nezávislém" bulváru Parlemtní listy či závislém bulváru Blesku nebo Halo novinách, proč tak činí je pravděpodobně proto, že tento bulvár chce úřadem prezidetnta republiky definovat, jako zdroj pravidvých informací. Miloš Zeman dokonce ve volební kampani dosvědčil, že lži z buvláru parlametní listy považuje za prvdu, byť se za tyto lži omluvil. 

Tedy váš příspěvek, jak je ván niní naprosto zřejmé, je damagogie. Není v jednání skutečně demokratických voličů např. ČSSD nic extrémistické, ale je bohužel poměrně hodně extrémismu ve volíčích ANO StB a logicky v důvěřivcích bulváru parlamentní listy je možné shledávate ledacos ozvláště, když se tyto lži snaží šířit dále jako propagdu.