MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#81151

2016-04-29 09:01

správně smýšlející
občan uctívá Václava Letiště,
sleduje pouze média jeho přítele
Zdeňka Bakaly (DVTV) USA, ve
volbách volí nejlepší stranu TOP09
popř. strany jí předcházející a za
prezidenta chce jedině přítele
Zdeňka Bakaly Karla Jana Nepomuka
Josefa Norberta Bedřicha Antonína
Vratislava Menase kníže ze Schwarzenbergu.
Každý, kdo si dovolí myslet něco jiného,
je komunista, fašista, čínský agent,
ruský agent nebo rusko-čínský agent.


Nepřihlášený uživatel

#81152 Re: Bez prozápadní paskvilu dle vás byste dokonce ani neměl prostředek, jak šířit propagandu....

2016-04-29 09:02

#81129: -  

 ...strachu, nenávisti, zpochybňování demokracie, přestože právě demokracii vděčíte za to, že vůbec můžete propagandu šířit a co více, bylo tomu tak u komunistů i nacistů a je tomu tak obecně u jakékoliv libovolné zločinecké ideologie o kterých se v demokracíích volně diskutuje, přestože v totalitách se mnohdy dokonce volně nediskutuje ani o totálitách jiných, o vlastní resp. mnohdy se prostě nediskutuje vůbec. 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-04-29 09:06



Nepřihlášený uživatel

#81154 Re: hurá - konečně slušný prezident !

2016-04-29 09:08

Hlas pro pana Horáčka

#81155 Re: Re: M. Horáček - konečně slušný prezident !

2016-04-29 09:10

#81154: - Re: hurá - konečně slušný prezident ! 

Zvažuji kandidaturu na prezidenta,

Zeman volby znovu nevyhraje, říká Michal Horáček

 Také dáváme panu Horáčkovi hlas  celá rodina! Kdo se přidá ??


Nepřihlášený uživatel

#81156 Re: Není problém v tom, že si nalháváte, že je Miloš Zeman demokrat.....

2016-04-29 09:11

#81151: -  

 ....ale prolém je v tom, že to nejste schopen prokázat tedy tím, že tu píšete texty zpochybńující demokracii, mající vvyloval strach prakticky z čehokoliv se logicky dopouštíte jednání, kterého se doupouští nacisté a komunisté. 

Podobné je to s Milošem Zemana jenž je dokonce ve dvou rozsudcích Nejvyššího správního soudru usvědčen z porušování volebního zákona, což se jistě shodneme, je praktika komunistů i nacistů, když získávají moc. Je tedy obtížné určit, co je Miloš Zeman více, jestli komunsita nebo nácek. 

Své postoje Miloš Zeman prpaguje v "nezávislém" bulváru Parlemtní listy či závislém bulváru Blesku nebo Halo novinách, proč tak činí je pravděpodobně proto, že tento bulvár chce úřadem prezidetnta republiky definovat, jako zdroj pravidvých informací. Miloš Zeman dokonce ve volební kampani dosvědčil, že lži z buvláru parlametní listy považuje za prvdu, byť se za tyto lži omluvil. 

Tedy váš příspěvek, jak je ván niní naprosto zřejmé, je damagogie. Není v jednání skutečně demokratických voličů např. ČSSD nic extrémistické, ale je bohužel poměrně hodně extrémismu ve volíčích ANO StB a logicky v důvěřivcích bulváru parlamentní listy je možné shledávate ledacos ozvláště, když se tyto lži snaží šířit dále jako propagdu. 


Nepřihlášený uživatel

#81157 Re: Re: Re: M. Horáček - konečně slušný prezident !

2016-04-29 09:13

#81155: Hlas pro pana Horáčka - Re: Re: M. Horáček - konečně slušný prezident ! 

 Každý kadidát, který bude schopen shromáždit tým slušných lidí, bude ctít Ústavu (pozná se právě podle lidí, kteří budou ochotni pro kandidáta pracovat) a nebude nepojený především na ruské a čínské zpravodajské služby, jak je tomu u Zemana je logicky lepší než Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#81158 Re: Re: Doufejme, že máte pravdu a obyvatelé si opravdu nebezpeční.....

2016-04-29 09:16

#81139: - Re:  

 

 ....nacismu, sektářeské terorismu, komunistů Miloše Zeman, Ovčáka a osazenstva Hradu uvědomují. Bohužel 16 % občanů starších patnácti let, je schopno lži Miloše Zemana označovat za pravdu, jevi se to absudrním především proto, že rozsudky Nejvyššího správního soudu konstatují dokonce porušování volebního zákona Milošem Zemanem a to právě velmi zvláštním druhem lhaní. 

Za takové situace tedy není jisté, že si obyvatelstvo uvědomu zločinnost současného osazenstva Hradu, přestože jste jej vlastně pregnatně definoval a vyjadřujete naději, že tomu tak je. 

Např. velmi podivná extrémistická demonstrace se zaplacenými mávači 17.11.2015 na Ablertově na které Zeman řečnil dává tušit, že část občanů si toto nebezpečí neuvědomuje a část občanů dokonce se aktivně na této věci účastní a nejděsivější je, že část občanů k takovému jednání nechává uplatit, aby drželi mávátko s heslem "ať žije Zeman". 

Podivné, tedy vaše naděje bohužel dostává trhliny, možná to bude tím, že ruská propaganda v bulváru nejen parlametních listů je velmi aktivní. 

Reagoval jsme svým příspěvkem na toto, kdyby snad autor příspěvek dodatečně měnil:

" Jděte do prdele, tupouni. Obyvatelstvo stojí pevně proti vám, havloidním nacistickým, islámistickým a bolševickým zrůdám!"


Nepřihlášený uživatel

#81159 Re: S tím co předvádí banda KGBáů z Hradu s neomezeným přístupem .....

2016-04-29 09:24

#81131: Smrt EU! -  

 

 ....do medií je to vlastně ještě skvělý výsledek, když si uvědomíte, že 90 % vůbec netuší, jaké struktury, kdo v nich zasedá a jak vznikají v EU tedy, že Evropská rada je složena z premiérů případně przidentů pokud mají výkonnou moc, národních států. Těmto "asistují" rady ministrů složené podle zaměření z ministrů národních vláda. Tyto instituce úkolují EK v které zasedají národní komisaři, kterým jsou přiřazeny oblasti podobně jako ministrům v národních vládách primárně určených smlouvami ujednocenými do smlouvy Lisabonské, která také definuje odpovědnosti za jednotlivé oblasti a směrování v těchto oblastech pro společnou EU. 

Nad tímto vším je přimo volený Evropský parlametn, který schvaluje jakoukoliv změnu, která v EU nastává a následně drtivou většinu těchto změn muí odsouhlasit všechny národní parlamenty. Zmeny se ovšem odehrávají podobně jako v národních vládách z Evropské rady a Rad ministrů, vykonavatelem je EK. 

Tedy bez našeho premiéra a ministrů naší vlády a parlamentu, se v konečném důsledku neodehraje v EU prakticky nic co bychom nechtěli a na čem bychom nekoperovali. 

Je smutné, že ani výše uvedené s největší pravděpodobností neví 90 % obyvatel této země (můj střízlivý odhad). 

Pokaždé, když se tedy dělá takový průzkum o věci, kterou občané vůbec neznají, měl by proběhnou kontrolní průzkum, jak moc občané strukturám EU rozumí. 


Nepřihlášený uživatel

#81160 Re: Táhněte do prdele, havloidi!

2016-04-29 09:28

#81126: Havlistán hovnostán - Táhněte do prdele, havloidi! 

 Mioš Zeman a Ovčáček přizvali do své skupiny havloidi (asi podle jejich módních sestříhů) nějakého Štětinu? Kdo to je?


Nepřihlášený uživatel

#81161 Re: Parlamentní listy jsou bulvár, mají pobavit ne se z nich děsit.....

2016-04-29 09:29

#81128: Svině nám kradou práci! -  

 ....lži by nikoho děsit neměly, přestože se o to ruská propaganda (obecně totalitní propaganda) všemožně snaží. 

Bulvár píše "pro všechy", perverzi pro Zemana, horory pro Ovčáčeka, zamilované příběhy pro Kateřinu Zemanovou atd. hodnota těchto lží je ovšem nulová, jak bych řekl, velmi dobře víte.  Stejně tak si jistě uvědomujete, že v bulvárním jediném textu může objevit výše uvedené vše pěkně pohromadě. 


Nepřihlášený uživatel

#81162 Re: Re: Ústava nepřipouští, aby se do nejvyšší ústavní pozice dostal .....

2016-04-29 09:33

#81107: Jelena - Re:  

 

 ....člověk, který porušuje zákony této země natož aby to byl člověk, kterého Nejvyšší správní soud shledá vinným z porušování volebního zákona hned ve dvou rozsudcích. 

Přesto se tak v případě Miloše Zemana stalo.  Jak se má tedy občan v takové situaci zachovat? Jediné, co mu zbylo je občanská neposlušnost, neboť ústavní pozice prezident je spojena prakticky absolutní beztrestnost a absolutní neodpovědnost z jednání. 

Tedy volání po trestnosti hanobení člověk v pozici prakticky absolutně beztrestného, neodpověného a prakticky skoro nedovolatelného je opravdu čiré šílenství. 

Mimo jiné je toto také důvodem, proč se právě Václav Havel svojí porevoluční autoritou zasloužil, že to bylo zrušeno a sám pak čelil opravdu nevybíravým způsobům nejen komunistů ve Sněmovně a Senátu. 


Nepřihlášený uživatel

#81163 Re: Re: Nelze nic takového z fragmentů vytržených z kontextu prokázat...

2016-04-29 09:34

#81143: - Re: Nelze nic takového z fragmentů vytržených z kontextu prokázat... 

 Ty Peroutkovy prohitlerovské a antisemitské žvásty jsou na netu celé, tak nelži.


Nepřihlášený uživatel

#81164 Re: Re: Re: Nelze nic takového z fragmentů vytržených z kontextu prokázat...

2016-04-29 09:40

#81163: - Re: Re: Nelze nic takového z fragmentů vytržených z kontextu prokázat... 

 Žádný text, který tak zpopularizoval soudruh Ovčáček není ani náznakem antisemitský a žádný text pana Peroutky nedosvědčuje jakoukoliv jeho náklonnost k totalitě. 

Pečlivě si tedy celé texty pana Peroutky přečteě, jsou skutečně volně k dispzici. Pokud možno se vyhnětě podvodným serverům, které nezveřejňují texty pana Peroutky ale vymyšlené nesmysly. 

Proto mimo jiné byla založena knihovna Vácava Havla, aby jeho texty bly přehledně batelům k dispozci a ti měli např. dostatek argumetů k tomu, aby mohli kdykoliv vyvrátit jakýkoliv podvrh, jak jsem já mnohokrát učil např. s jeho údajným projevem, který byl šířen i na této diskusi, kdy už ze skladby vět bylo naprosto zřejmé, že to není text Václava Havla, ale naprostý výmysl. 

http://www.vaclavhavel-library.org

Neváhejte a dejte sem celý text pana Peroutky o kterém si myslíte, že je jeho, považujete jej za antisemitský a uveď zdroj, odkud jste text zkopíroval. Pojem "internet" je skutečně velmi vágní a zahruje i bulvární lži - parlametní listy, které rozhodně není možné brát vážně, neboť velká mediální atorita a autor parlamentních listů Petr Žantovský parlamentní listy jako bulvár charakterizuje. 


Nepřihlášený uživatel

#81165 Re: Havloidi by potřebovali dostat pořádně přes držku

2016-04-29 09:47

#81105: Hanba neziskovkám! - Havloidi by potřebovali dostat pořádně přes držku 

 Že to je zase nějaký titulek z bulváru Parlamentí lilsty? Bulvár slouží k pobavení, ne aby vás vyděsil. Lži bulváru mají být zábavou, ne abyste si myslel (a) že je to realita, byť to se bohužel stalo Mlošovi Zemanovi a Ovčáčkovi, který přitom má s lhaním v bulváru Halo noviny bohatou zkušenost. 


Nepřihlášený uživatel

#81166 Re: Re: Re: M. Horáček - konečně slušný prezident !

2016-04-29 09:56


Nepřihlášený uživatel

#81167 Miloš Zeman má na ty podvodníky kolem něj obrovskou smůlu......oni prostě nenastoupí do kriminálu...

2016-04-29 09:58

U Zemanova přítele zasahují celníci. Za daňové podvody s lihem už byl jednou odsouzen

.....nebo snad novináři píší jen o podvodnících kolem Miloše Zemana? 

Např. tedy Petr Žantovský, který paralemtní listy sice charakterizuje jako bulvár, ale pilně do nich přispívá, by se mohl pochlapit a mohl např. vytvořit seznam Zemanových poradců, kterou jejsou komunisty, mají skvělou odbornou erudici v oblasti v které mu radí, aby to byla protiváha, těm "imperialistickým zločincům z mainstreamu" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#81168 ITP to je skvělý....

2016-04-29 10:03

....každá regionální "buňka" ITP bude dělat koalici do "parlametních voleb" s někým jiným? To si z jejich příznivců Kovnička s Hample dělají legraci :-). 

„Bude na lidech v každém regionu, aby se rozhodli, jestli vůbec do voleb půjdou, jak vidí svoje šance, a také s kým do nich půjdou, jestli sami nebo v nějaké koalici,“ řekl Hampl,

Moc pobavil "vysokošlsky vzdělaný" "politik" Hampl. 

ITP je obecně legrační, jediné téma, která má se pomalu, ale jistě vyprázdnilo. Bulvár Parlamentí listy se opět vrací ke svému osvědčenému tématu - antisemitismu a "romská otázka" :-), což je vlastně skvělá zpráva, neboť se věci evidentně vradí do "normálu".  

"Někteří členové bloku ukončení spolupráce kritizují, z Úsvitu zaznívá, že až v polovině krajů. Konvička výpověď zdůvodnil tím, že Úsvit neplnil závazky a snažil se využít partnerství pro vlastní prospěch. Zástupci Úsvitu naopak tvrdí, že dohodu plnili, poukazují naopak na Hamplovy finanční požadavky. Smlouva z loňského léta obsahuje podle vyjádření zástupců Úsvitu i ustanovení o tom, že strana, která ji vypoví, musí uhradit vynaložené peněžité náklady."

 


Nepřihlášený uživatel

#81169 To si jako rusákov bude bouchat ropu Putinovi do uší?

2016-04-29 10:06

Do Česka poteče ropa ze Saúdské Arábie, plánuje nový šéf PKN Orlen


  • Nový šéf největší polské firmy ujišťuje, že v Česku nyní cítí příznivé prostředí pro další investice a rozvoj. Odmítá spekulace o prodeji Unipetrolu či jeho částí.
  • Chce sem dovážet saúdskoarabskou ropu a starý spor s Agrofertem považuje za uzavřený.

Nepřihlášený uživatel

#81170 Komunisté z ANO StB se zatím vraždí mezi sebou jen za pomoci policie?

2016-04-29 10:12

Wagenknecht se stal Babišovým nepřítelem číslo 1. A teď po něm jde i policie



  • Andrej Babiš je přesvědčený, že Lukáš Wagenknecht po loňském odchodu z ministerstva financí rozdmýchal kauzu Čapího hnízda.

 

  • Babišovu luxusní farmu vyšetřují evropské orgány i česká policie kvůli podezření z dotačního podvodu.

 

  • Policisté krouží i kolem Wagenknechta - kvůli jeho působení na ministerstvu financí a podezření, že se tam mohl podílet téměř na dvoumilionové škodě.

 


Nepřihlášený uživatel

#81171 Není úplně dobré slyšet, že někde uspěl pravděpodobný StBák Faltýnek....

2016-04-29 10:15

....nějakými velmi podivným zákulisními jednámí. Obzvláště je něpěkné slyšek, když to jako klad hodnotí další pravděpodobná StBačka Krnda Krnáčová. 

O "slepení" staronové pražské koalice se nezasloužila Krnáčová, ale Faltýnek. Je to matador, já se učím, přiznává primátorka

  • Hlavní město má po šestiměsíčním bezvládí opět kompletní jedenáctičlennou radu.
  • Metropoli povládne stejná koalice jako dříve, jen s několika kosmetickými změnami.
  • Matěje Stropnického vystřídala jeho kolegyně Petra Kolínská.
  • Po jednom novém radním dodaly i ANO a ČSSD.
Mimoň Horáček :-)

#81172

2016-04-29 10:58

Vtip dne? "Pravděpodobnost, že bude prezidentem příští volební období, je nižší, než se nyní jeví." |  Michal Horáček

Parlamentní listy - nejdůvěryhodnější médium!

#81173

2016-04-29 11:01


Nepřihlášený uživatel

#81174 Má všechny předpoklady na prima prezidenta

2016-04-29 11:31

#81172: Mimoň Horáček :-) -  

 Aby ses nedivil ruský trolle.

Pan M. Horáček je slušný , kultivovaný , moudrý člověk.

Je to naprosto skvělý adept na PREZIDENTA!


Nepřihlášený uživatel

#81175 NEJLEPŠÍ ZPRÁVA DNE

2016-04-29 11:38

Zeman už stříhá metr. Jistě už se těší domů na Vysočinu