MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81279

2016-05-01 14:33

Muž chtěl spáchat sebevraždu, policie ho zastřelila! Americká policejní práce nabývá netušených rozměrů

Server The Daily Beast uveřejnil článek [1], který opět dokresluje bizarní stav a situaci, v jaké se nachází americká policie. Muž z Floridy přišel právě o práci. V depresi z nastalé situace zakoupil lahev vodky a rozhodl se opít. Alkohol však z deprese nepomohl, právě naopak, prohloubil ji a muž vzal nůž a rozhodl se spáchat sebevraždu. Jeho přítelkyně to se zděšením sledovala a v naději zavolala policii, aby muže odvezli na kliniku místní nemocnice na psychiatrii.

 

Policie dorazila, ovšem po zuby ozbrojená automatickými zbraněmi a v oblecích těžkooděnců. Ženu vyzvali, aby během zásahu zůstala venku. Žena upozornila policisty, že její přítel jí neohrožuje, pouze sám sebe a chce se zabít, aby mu v tom zabránili. Podle ní to vypadalo, že policisté jdou do války, podle výzbroje a výstroje, v jaké na místo dorazili.

Po vniknutí policie do budovy zaslechla žena jen několik výstřelů. Muž podle policistů v těžké opilosti prý neuposlechl výzvy k odložení nože, a tak ho policisté namísto zpacifikováni taserem zastřelili. Policisté vysvětlili, že to je přesně to, co standardně dělají, když podezřelý neuposlechne výzvy k odložení zbraně. Z tohoto vyplývá zajímavé zjištění, že když v USA ztratíte práci a hrozí vám tak vystěhování z bytu na ulici a psychicky to nezvládnete a opijete se, můžete si situaci ulehčit a zavolat policii, aby vás zastřelila jako sociálně odepsaného člověka. USA tak začínají naplňovat orwellovskou vizi společnosti, která netoleruje sociálně slabé, opovrhuje jimi a odstraňuje je ze života.

Americká policie čelí v posledních letech obrovské kritice, neboť narůstá brutalita zásahů a policie v USA začíná připomínat spíše polovojenské jednotky, militarizace policie s sebou potom nese i daleko větší agresivitu policistů a mnoho úmrtí civilistů. Policistům se mění styl uvažování při používání vojenské výzbroje. Mění se jejich vztah k občanům, ve kterých přestávají spatřovat spoluobčany a začínají v nich spíše vidět potenciální hrozbu, nepřátele a kombatanty. Militarizace americké policie tak pomalu začíná měnit charakter policie z původního „protect & serve“ spíše na „find & kill“.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81290 Re: Muž v Americe zakoupil láhev vodky? To bude nějaký zvláštní překlad z ruské trollí propagandy...

2016-05-01 15:35:59

#81279: -  

 .....pro mužiky :-). 


Nepřihlášený uživatel

#81344 Re:

2016-05-02 08:11:35

#81279: -  

 

A navíc vraždí černochy!