MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81380 Re:

2016-05-02 19:01

#81357: -  

 

Azarov obvinil Kyjev ze skrývání pravdy o masakru v Oděse


Expremiér Ukrajiny Mykola Azarov uvedl, že ukrajinské úřady zakrývají pravdu o tragédii v Oděse 2. května 2014, přičemž Německo, Francie, Velká Británie a Spojené státy tuto skutečnost ignorují.

 
 
2.květen 2016 - 20:03

„Nedávno oděský historik a spisovatel A. Ivakin předložil strašlivá čísla. V masakru, který byl organizován Parubyjem, Turčynovem, Porošenkem, Kolomojským bylo v Oděse 2. května zabito 397 lidí - téměř 10 krát více než podle oficiálních statistik,“napsal Azarov na svém Facebooku.

A. Ivakin našel jména všech oběti a  jejich katů, hasičů a náhodných lidi nacházejících v daném okamžiku na místě tragédie.
 
„Je zřejmé, že kyjevský režim dělá maximum pro to, aby ukryl před ukrajinským lidem a celým světovým společenstvím pravdu o tragédii v planetárním měřítku. Ale není absolutně jasné, proč americká vláda, Německo, Francie, Velká Británie a další země, které se nazývají civilizované a demokratické, mlčí o této trestné činnosti,"rozhořčeně uvedl Azarov.

Oděsa dva roky poté: Prostě je upálili. Prostě je zabili. A je klid

Azarov, který stál v čele kabinetu Ukrajiny od března 2010 podepsal svoji rezignaci 28. ledna 2014 k umožnění řešení krize způsobené masivními protesty příznivců evropské integrace, nespokojených odmítnutím podpisu dohody o přidružení Ukrajiny s Evropskou unií. Nyní žije v v Rusku.

Po převratu na Ukrajině se aktivisté „antimajdanu" rozbili stanový tábor poli Kulikovo v Oděse. Dne 2. května 2014 v oblasti Řeckého náměstí začala potyčka mezi aktivisty „antimajdanu" na jedné straně a fotbalových „ultras" z Charkova a Oděsy, stejně jako euromajdanských radikálů na straně druhé. Ti zničili stanový tábor a vypálili Dům odborových svazů, do něhož se uchýlili zástupci „antimaydanu". Výsledkem bylo podle oficiálních statistik 48 lidí mrtvých, mnoho z nich upálených a udušených, a více než 250 lidí bylo zraněno.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81392 Re: Re: Parlamentní listy jsou bulvár.....

2016-05-03 05:16:02

#81380: - Re:  

 ....slouží to k pobavení, ne abyste takovým blábolům věřil. Pro Zemana píší oplzlosti, pro Ovčáčka horory, pro Kmoníčka velezrádné texty, pro Nejedlého ruskou propagandu a toto vše mnohdy v jednom textu. Hodnota informarční je nulové a to přesto, že to alkoholový dement Miloš Zeman vydává za realitu. Nebo vy jste také alkoholový dement?