MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Měli tu sluníčkovou smažku odprásknout!
Nepřihlášený uživatel

#81376 Re: Sluníčková smažka dostala, co zasloužila!

2016-05-02 18:49

#81364: - Sluníčková smažka dostala, co zasloužila!.... 

 

Třiadvacátého dubna si policejní hlídka všimla mladíka zanedbaného zevnějšku, spícího poblíž prodejního pultu ve fastfoodu na pražské Florenci. Policisté se rozhodli spáče vzbudit, neboť nebylo zcela zřejmé, zda dotyčný nemá například zdravotní problémy, nebo zda nemůže být nebezpečím pro své okolí.

Zde je na místě připomenout, že smíšené hlídky policistů a vojáků jsou jedním z preventivních protiteroristických opatření.

Mladíka se nejprve vzbudit nedařilo, hlídka byla v tomto směru úspěšná až po několikerém pokusu. Poté byl kontrolovaný vyzván k předložení občanského průkazu nebo jiného dokladu totožnosti. Této výzvě ale odmítal opakovaně vyhovět, kdy policistu a vojáky častoval celou řadou hanlivostí, až vulgárností.

Následně byl čtyřiadvacetiletý muž upozorněn, že pokud nepředloží odpovídající doklad, nebo alespoň neposkytne své nacionále k ověření totožnosti v evidenci obyvatel, bude předveden na policejní služebnu. Policista ho vyzval konkrétně slovy "Jménem zákona mi předložte Váš doklad totožnosti, jinak budete předveden k prokázání totožnosti na MOP Karlín! Pokud budete klást odpor, může být použito proti Vaší osobě donucovacích prostředků!"

Ze zveřejněných záběrů je zřetelné, že se kontrolovaný dokonce snaží z místa zákroku odejít, přičemž naráží do zakročujícího policisty a vojáků smíšené hlídky. Tímto jednáním se snažil vyhnout se shora zmíněnému předvedení na policejní služebnu, na které ale i tak skončil, avšak za mnohem dramatičtějších okolností, ke kterým nemuselo vůbec dojít, pokud by se choval k mužům zákona s odpovídajícím respektem a hlavně v souladu se zákonem.

Po předvedení na služebnu byla totožnost mladíka ověřena a ten byl, po zadokumentování celé věci, ze služebny následně propuštěn.

Ještě před svým odchodem předvedený svého jednání ve fastfoodu litoval, kdy sám uznal, že to byla z jeho strany lidsky řečeno hloupost. V samotném závěru se policistům dokonce za své chování omluvil.

Také se musíme ohradit proti tvrzení, že některý z přítomných, tedy policista nebo vojáci, by se od tohoto zákroku jakkoliv distancovali. Z jejich úhlu pohledu se jednalo o zákrok na odpovídající profesní úrovni, kdy si všichni zainteresovaní stojí za tím, že jednoznačně respektovali literu zákona a prováděli zákrok proti člověku, který si počínal protiprávně.

Stejně zní i závěr kontrolních orgánů, které posléze zákrok smíšené hlídky hodnotily. Ty konstatovaly, že hlídka dosáhla účelu sledovaného zákonem v souladu s právními normami a ve svém jednání nijak nepochybila.

Ve světle těchto shora uvedených informací nechám na každém, ať si sám vytvoří názor na informace prezentované v úvodu zmíněným „médiem“.


Nepřihlášený uživatel

#81377

2016-05-02 18:51

Polský novinář: Ukrajina nepatří do Evropské unie!


Polský novinář Tomasz Maciejczuk uvedl na svém Facebooku jak je zklamán z postupu ukrajinských úřadů, SBU mu zakázala vstup na Ukrajinu po dobu 5 let a zároveň znepokojen situací se svobodou slova na Ukrajině.

 
 
1.květen 2016 - 15:01

"Jsem velmi zklamaný z chování ukrajinské vlády a ukrajinských novinářů. Obviňují mě ze spolupráce s Kremlem, jako proruského propagandistu, obviňují mne ze spolupráce s ruským velvyslanectvím a nemají na to žádné důkazy. Už jsem kontaktoval právníka v Kyjevě a budeme hledat možnosti, jak potrestat tyto "novináře", píše Tomasz Maciejczuk.

"Proč ukrajinská média a aktivisté mě obviňují? To vše proto, že jsem ukázal nacisty z Ajdaru a požádal jsem zástupce. Ministerstva zahraničních věcí na schůzce v Amsterodamu, co budou dělat s takovou divizí a s tím jak v Evropském parlamentu reagovali na ukrajinskou výstavu, kde jsou vojáci s hákovým křížem na hrudi a ramenech, třetí říše na bicepsu. Reagoval jsem na to, když Ukrajinci přicházejí do koncentračního tábora Auschwitz a Majdanek pořizovat snímky s gesty Sieg heil a v tričkách s obrazem Hitlera. Reagoval jsem, psal jsem o tom, varoval jsem, ale naše média to nechtěla. Už jsem pochopil, že pokud chcete být přítelem Kyjeva a dostat dobré místo ve státních médiích, pak je třeba mluvit o ukrajinské historii dobře nebo vůbec ne," pokračuje novinář.

"Věděl jsem, že budu mít problémy, ale i tak jsem se rozhodl mluvit pravdu. Dnes za ni zaplatím. Nelituji. Novinář má pracovat tak, aby ukázal pravdu a nemá být propagandista. Jako novinář se nemohu vyhnout složitým kauzám. Jak působivé, že jeden Maciejczuk je hrozbou pro Ukrajinu. Nebo možná, že to není Maciejczuk, ale prostě pravda, kterou se Kyjev snaží skrýt?, dodává Maciejczuk.

Polský senátor: Mluvit s banderovci, to je jako mluvit s gestapem


"Také jsem si uvědomil, že nechtějí nic měnit, žít čestně, evropsky. Chtějí bezvízový režim, peníze z EU ale také zachování systému, ve kterém oligarchové rozhodují o všech otázkách, jak chtějí. Proč tolik lidí zemřelo na Maidanu, všechno marné ... Dnes mohu říci, že se stydím, že jsem byl tak naivní. Dobrá lekce pro budoucnost," řekl v rozhovoru s mediaexpertem Anatolijem Šarim.
Havlistán hovnostán

#81378 Táhněte do prdele, havlisti!

2016-05-02 18:54

Diestbier - kvalifikace SYN!


Nepřihlášený uživatel

#81379

2016-05-02 18:58

Prý už jsme konečně došli do brusele.

 

в Брюсселе


Nepřihlášený uživatel

#81380 Re:

2016-05-02 19:01

#81357: -  

 

Azarov obvinil Kyjev ze skrývání pravdy o masakru v Oděse


Expremiér Ukrajiny Mykola Azarov uvedl, že ukrajinské úřady zakrývají pravdu o tragédii v Oděse 2. května 2014, přičemž Německo, Francie, Velká Británie a Spojené státy tuto skutečnost ignorují.

 
 
2.květen 2016 - 20:03

„Nedávno oděský historik a spisovatel A. Ivakin předložil strašlivá čísla. V masakru, který byl organizován Parubyjem, Turčynovem, Porošenkem, Kolomojským bylo v Oděse 2. května zabito 397 lidí - téměř 10 krát více než podle oficiálních statistik,“napsal Azarov na svém Facebooku.

A. Ivakin našel jména všech oběti a  jejich katů, hasičů a náhodných lidi nacházejících v daném okamžiku na místě tragédie.
 
„Je zřejmé, že kyjevský režim dělá maximum pro to, aby ukryl před ukrajinským lidem a celým světovým společenstvím pravdu o tragédii v planetárním měřítku. Ale není absolutně jasné, proč americká vláda, Německo, Francie, Velká Británie a další země, které se nazývají civilizované a demokratické, mlčí o této trestné činnosti,"rozhořčeně uvedl Azarov.

Oděsa dva roky poté: Prostě je upálili. Prostě je zabili. A je klid

Azarov, který stál v čele kabinetu Ukrajiny od března 2010 podepsal svoji rezignaci 28. ledna 2014 k umožnění řešení krize způsobené masivními protesty příznivců evropské integrace, nespokojených odmítnutím podpisu dohody o přidružení Ukrajiny s Evropskou unií. Nyní žije v v Rusku.

Po převratu na Ukrajině se aktivisté „antimajdanu" rozbili stanový tábor poli Kulikovo v Oděse. Dne 2. května 2014 v oblasti Řeckého náměstí začala potyčka mezi aktivisty „antimajdanu" na jedné straně a fotbalových „ultras" z Charkova a Oděsy, stejně jako euromajdanských radikálů na straně druhé. Ti zničili stanový tábor a vypálili Dům odborových svazů, do něhož se uchýlili zástupci „antimaydanu". Výsledkem bylo podle oficiálních statistik 48 lidí mrtvých, mnoho z nich upálených a udušených, a více než 250 lidí bylo zraněno.

Nepřihlášený uživatel

#81381

2016-05-02 19:05

„Svým přesvědčením jsem komunista, i když jsem nikdy nebyl v žádné straně,“ uvedl teď Ráž v rozhovoru pro internetovou televizi DVTV. „Mám světonázor velice podobný tomu, který hlásají komunisté nebo křesťanská víra, jež jsou velice kompatibilní oba. Hlásají v podstatě to samé, každému podle jeho zásluh a nepídit se za materiálním bohatstvím, ale spíš pracovat na sobě,“ prohlásil dále Ráž v témže interview.

Nadto ještě řekl, že co ukradli komunisté, není nic proti tomu, co se krade teď. „Já jsem neměl žádný problém, že bych nebyl svobodný. Dělal jsem si, co jsem chtěl, a to dělám také teď. Kapitalismus a komunismus se liší v jedné věci. V kapitalismu je největší šéf ten, který všechny nejvíc obalamutí, okrade, oblbne. V socialismu je největší šéf okresní tajemník. Ale komunisté proti těm dnešním papalášům byli měkkoty. Co ukradli, není nic proti tomu, co se krade teď. Oni si sice přisvojili vše, co se dalo, ale to byly maličkosti. Proti tomu, co se teď krade, to byla sranda. Já věřím, že komunismus je ideologicky a prakticky správnější režim s tím, že lidé ho neunesli. Lidé jsou blbí, to je celé. Kapitalismus, to je cesta do pekla, protože to je honba za ziskem,“ řekl také.


Nepřihlášený uživatel

#81382 Re: Re: Stop fašismu!

2016-05-02 19:11

#81346: - Re: Stop fašismu! 

 A Vinnetoua, parchanti!


Nepřihlášený uživatel

#81383

2016-05-02 19:12

Peszynski je blbec a Savčenko je nacistická vražedkyně z SS Ajdar. Prý letkyně,  létala akorát na drogách s banderovskejma nacistama po majdanu. :-)


Nepřihlášený uživatel

#81384 Re:

2016-05-02 19:29

#81383: -  

 

pičínský by měl být (v jeho vlastním zájmu) vyhoštěn zpátky na okrajinu.

 

Havlistán hovnostán

#81385 Táhněte do prdele, havlisti!

2016-05-02 19:33

Alexander Mitrofanov - kvalifikace  komunistický novinář ze SSSR.

 

 

Kosovo je Srbsko!
Nepřihlášený uživatel

#81386

2016-05-02 19:53

H(_!_)VEL          

 


Nepřihlášený uživatel

#81387

2016-05-02 20:02

Mně ti migranti připadají jako bytosti z pohádky - takové ty jezinky. "Jen prstíček vstrčíme, hned zase půjdeme". 


Nepřihlášený uživatel

#81388 Re: Re: Re: Re: Jelena jela s ruskými šašky co si hrají na americký motorkářský gang?

2016-05-03 04:11

#81296: - Re: Re: Re: Jelena jela s ruskými šašky co si hrají na americký motorkářský gang?  

 

Tak to asi těžko. 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#81389 Re: Vy máte odvahu idiota Miloše Zemana....

2016-05-03 05:09

#81386: -  

 Až v projevech Václava Havla http://www.vaclavhavel-library.org naleznete vůbec nějakou lež a to dokonce i z dnešního pohledu, mnohdy tedy odstupu 25 let, tak vytvářejte na této diskusi ty vaše piktogramy, jinak si s nimi běžte na petici za podporu marx-leninského komunisticko nacistického lháře Miloše Zemana. 


Nepřihlášený uživatel

#81390 Re: To je v pohodě, Rážovi hrabe. Myslet si, že křesťanství má blízko ke komunismu.....

2016-05-03 05:13

#81381: -  

 ....nasvědčuje tomu, že o jednom či druhém mnoho neví a protože na VŠ složil zkoušky z MDH, politické ekonomie, vědeckého socialismu, atd. tak je to prostě jen komouš. To je vše a o křesťanství neví vůbec nic, resp. žije v představách, které mu udělali komouši. 


Nepřihlášený uživatel

#81391 Re: Re: Vy máte odvahu idiota Miloše Zemana....

2016-05-03 05:13

#81389: - Re: Vy máte odvahu idiota Miloše Zemana.... 

 Jdi s tím už do prdele. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#81392 Re: Re: Parlamentní listy jsou bulvár.....

2016-05-03 05:16

#81380: - Re:  

 ....slouží to k pobavení, ne abyste takovým blábolům věřil. Pro Zemana píší oplzlosti, pro Ovčáčka horory, pro Kmoníčka velezrádné texty, pro Nejedlého ruskou propagandu a toto vše mnohdy v jednom textu. Hodnota informarční je nulové a to přesto, že to alkoholový dement Miloš Zeman vydává za realitu. Nebo vy jste také alkoholový dement? 


Nepřihlášený uživatel

#81393 Re: Táhněte do prdele, havlisti!

2016-05-03 05:16


Nepřihlášený uživatel

#81394 Re: Re: Sluníčková smažka dostala, co zasloužila!

2016-05-03 05:20

#81376: - Re: Sluníčková smažka dostala, co zasloužila! 

 Policista musí říci důvod, proč chce občanský průkaz - jménem zákona je skutečně hovadina. Tedy tady obtloustlý policista velmi pochybil. 

Pokud chce někoho pacifikovat, obzvláště ve veřejném prostoru, musí to udělat profesionálně. To co tam ti šašci předváděli s jedním klukem, bylo předvedení, jak se taková věc dělat nemá. 

Policista si zaslouží jíž na školení a po školení by měl prokázat znalost, co udělal špatně, následně by mě uznat, že půl roku snížené osobní ohodnocení ja takové minimum co jej mohlo postihnout. Přičemž by měl jít na zkoušky fyzické zdatnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#81395 Re: Re: Re: Vy máte odvahu idiota Miloše Zemana....

2016-05-03 05:21

#81391: - Re: Re: Vy máte odvahu idiota Miloše Zemana.... 

 Bulvární pomluvy vám připadají jako realita? Víte co si o vás povídají sousedé? 

Nehrajte si na většího idiota, než je Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#81396 Re: Re: Táhněte do prdele, havlisti!

2016-05-03 05:23

#81393: - Re: Táhněte do prdele, havlisti! 

 Ve skupině havloidů definované Milošem Zemanem jsou aktuálně pouze Miloše Zeman s Ovčáčkem. Kterého z nich tedy kvalifikujete vhodného pro šibenici? 


Nepřihlášený uživatel

#81397 Re: Re: Re: Sluníčková smažka dostala, co zasloužila!

2016-05-03 05:24

#81394: - Re: Re: Sluníčková smažka dostala, co zasloužila! 

 Ta smažka vypadala jako levicový extrémista. To je dostatečný důvod pro protiteroristickou hlídku.


Nepřihlášený uživatel

#81398 Re: Re: Re: Parlamentní listy jsou bulvár.....

2016-05-03 05:25

#81392: - Re: Re: Parlamentní listy jsou bulvár..... 

 Ty jsi také nacistický vrah, havloide?


Nepřihlášený uživatel

#81399 Re: Re: Re: Re: Parlamentní listy jsou bulvár.....

2016-05-03 05:28

#81398: - Re: Re: Re: Parlamentní listy jsou bulvár..... 

 Nemohu být členem skupiny havlistů či havloidů, tuto skupinu definoval komunistický nácek Miloš Zeman, tedy členem je on a otevřeně se k ní také hlásí Ovčáček. Nikdo jiný ve skupině dosud není identifikován. 

Tedy si velmi rozmyslete vaše slova. 


Nepřihlášený uživatel

#81400 Re: Re: Re: Re: Sluníčková smažka dostala, co zasloužila!

2016-05-03 05:30

#81397: - Re: Re: Re: Sluníčková smažka dostala, co zasloužila! 

 Nikoliv, musí být zákonný důvod a ten musí být dotyčnému sdělen. Pokud si obtloustlý policista myslel, že je terorista, pak by to měl vysvětlit jeho nadřázeným, neboť to znamená, že je buď idiot nebo je špatně proškolen.