MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81678

2016-05-06 10:38

Proč by Hašek měl být chválen za uctění padlých osvoboditelů, když s důstojností mohl poděkovat americkým osvoboditelům. Každý si za chvíli může pustit ČT a vidět nějakou tu šarvátku, kterou spojenci za války prožili. I oni si zaslouží úctu, ale ti hlavní vítězové nestojí za připomenutí, zvláště když jsou mezi vzpomínajícími jejich potomci. Že ano, říkají Goebbelsovi pohrobci.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81684 Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé...

2016-05-06 11:47:05

#81678: -  

 .....rusácká pakáž na našem území masivně znásilňovala nejen ženy ale i politický systém, tedy se logicky o žádného osvoboditele jednat nemohlo a nemůže, přestože to tak zvrácení komunističtí vykladači historie čtyřicet let tvrdili. 

CCCP současné je rusko je především spolupachatelem II. světové války roky spolupracovalo s nacismem, vrcholem bylo rozparcelování Evropy a co je nejúděsnější, po válce dokonce tuto parcelaci Evropy CCCP dále praktikovalo a tím dalších 40 let vedlo válku proti demokraciím. 

Tedy CCCP je vítězem jen v představách mužíků, kteří si nejsou schopni připustit, jakých zvěrstev se komunistický režim CCCP dopouštěl  před válkou, během války i po válcech na nic samotných i národech východní Evropy. Jak odporně distribuoval totalitu po světě, jak školil teroristy, kteří dnes provádějí teroristické činy i v západní Evropě.

Problémem je, že Rusko ani východní Evropa neprošla debolševizací, byť nakonec k pádu bolševických režimů došlo, debolševizace neproběhla.