MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81724 Re: Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé...

2016-05-07 06:30

#81703: pan Hnědý - Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé... 

 

Ale kdepak, Hitler by rozpoutal válku tak jako tak. Lenin odešel z I.svetove aby rozpoutal válko s Polskem. Cele německé letectvo se vycvicilo v cccp. Zapadni politik ma odpovednost k občanům, nechce primárně valcit a ani nemůže občané valcit nechtějí, totalitní diktatori ano, jak předvedl Stalin i Hitler a cela rada dalších před nimi i po nich.

Realita je taková, ze cccp je spolupachatele v rozpoutano Ii. svetove války a desive je, ze v ni cccp pokracovalo dalších 40 let, aby se tvarili, ze je komunismus funkční.

Mimochodem váš "výklad dějin" před II. světovou válkou, je jak z komunistické učebnice. Např. Polsko uzavřelo už v roce 1932 "pakt o neútočení" s rusákovem, který rusákov v roce 1939 hanebně porušil, kdy aktivně vraždil dokonce politickou elitu, právě proto, aby následně mohl vytvářet dojmy úplně jiné ty, které předvádíte vy vaším rusácko trollým cvičením. 

Odpovědi

pan Hnědý

#81825 Re: Re: Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé...

2016-05-07 11:35:07

#81724: - Re: Re: Re: Žijete ve zvrácené představě, že jednou totalitou lze osvobodit od druhé... 

 právě naopak o Polsku a paktu Pilsudsky-Hitler se neučilo a teď se o tom zase nemluví, potože se to hodí kavárně do krámu a rovněž je třeba za příčinu všeho zla označovat Rusko, CCCP, komunisty a je třeba zapomínat na chyby, poklesky, kapitalistických států.

svět se řítí mílovými kroky do neuvěřitelných sraček a hlavní příčinou je globální kapitalismus a muslimská migrace a chybná nelogická rozhodnutí politických špiček EU.

Kdyby jste aspoň poslouchali svého gurua Václava Havla co říkal o růstu... ABY RŮST MOHL RŮST.

V TOMTO MĚL PRAVDU. Tato doktrína je chybná, neobhajitelná v současném světě, a to  díky  neúměrnému růstu lidské populace, který je problém č. 1, který se skoro nijak neřeší. Planeta země je přizpůsobena pro 5 miliard lidských bytostí ne pro 7 ne pro 10 ! Ale to globalistům, jako je Merklová, vyhovuje a tvrdí, že je třeba pro Němky a Německo nové arabské krve a ne náhodou arabské a vydává úchylné příručky, jak takovou němku správně ošukat ! Hitlerovské Německo spolupracovalo s araby již ve 2 .světové válce.