MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#81911 A co budou dělat v rusákově? Ožírat se a žít v zemljankách?

2016-05-08 17:36

 Věci se začínají měnit a to rychleji, než si rusákov i jen dokáže připustit a sledovat či krást, proto Putin vytváří v rusákově dojem, že je celý svět chce zničit, přitom je ničí jejich vlastní lenost a ubuhost. Ničí je to tak, že všichni vysokoškoláci každoročně z rusákova utečou.

youtube.com/watch?v=tU1b1H2EWU4

www.breakthroughenergycoalition.com

Chemists create battery 

 

Létající "čajová konvice" bude těžit vzácné kovy a vodu na asteroidech. Ve hře jsou biliony dolarů

  • Lucembursko se chystá stát světovou velmocí v těžbě na asteroidech.
  • Ve spolupráci s americkými soukromými firmami začalo vyvíjet bezpilotní raketu, která by mohla vysílat roboty těžaře do vesmíru. Díky umělé inteligenci by proces nepotřeboval zásah od člověka.
  • V asteroidech se nachází obrovské bohatství, platina v hodnotě asi tři biliony dolarů a voda v hodnotě pěti bilionů dolarů. Její těžba by mohla zásobovat astronauty na vesmírných stanicích tekutinou, kyslíkem i raketovým palivem.

Rusákov je v sakra komplikované situaci, neboť v americe jsou hned dvě firmy, které mají návratové rakety a nepochybně na nich pracují i další velké korporace. Tedy možná ještě tento rok, poletí první stupeň několikrát a cena letu tak klesně až na 50 % původních cen a to je pro rusákov opravdu tvrdá rána. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#81912 Re: HOAX

2016-05-08 17:46:52

#81911: - HOAX

 :-)