MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#81901

2016-05-08 16:51

Autonomní republika Krym měla plné právo vybrat si, kam chce patřít. Prakticky všichni občané Krymu odmítli samozvanou nacistickou juntu.

Demisi!!!

#81902

2016-05-08 16:55

Firma Stropnického poradců skončila v panamském ráji


Nepřihlášený uživatel

#81903 Re: Re:

2016-05-08 16:56

#81877: - Re:  

Na kole značky Ukrajina.


Nepřihlášený uživatel

#81904

2016-05-08 17:19







WSJ: „Umírněná syrská opozice" jsou teroristé ve službách USA!



Zdá se, že se propaganda Spojených států o "umírněné opozici", která jen ušlechtile bojuje za demokracii a svobodu proti Asadově režimu, začíná drolit.  





 


8.květen 2016 - 19:05



Dopisovatel amerického vydání The Wall Street Journal Sam Dagher potvrdil, že teroristé, které Spojené státy nazývají v Sýrii „umírněnou opozicí", mají zásadní úlohu při poskytnutí politického krytí svých zločinů na mezinárodní scéně.

Zdůraznil, že spolupracují a koordinují svoji činnost s teroristickou organizací Džebhat An-Nusra.

Dagher píše, že Spojené státy i nadále poskytují podporu a finanční prostředky těm, které nazývají „umírněnou opozicí" v Sýrii. Ve skutečnosti pracují jako žoldáci pro USA, režimy v Saúdské Arábii a v Turecku, píše autor. Podle jeho názoru, se akce a zločiny „umírněné opozice" neliší od jiných trestných činů teroristických organizací, včetně DAEŠ.

V článku se uvádí, že se řada oblastí Sýrie takzvané „umírněné opozice" kryje se stejným územím Džebhat An-Nusry, koordinuje se skupinou své operace a dělí se s ní o stejné zdroje.

Reporter poukázal na to, že se Washington snaží oklamat veřejné mínění existencí rozdílů mezi takzvanou „umírněnou opozicí" a jinými teroristickými organizacemi v Sýrii. Zdůraznil, že mnozí členové „umírněné opozice" jsou připraveni vstoupit do řad teroristických skupin fungujících v dané zemi, a které byly zařazeny do seznamu teroristických organizací Rady bezpečnosti OSN za jejich spáchané násilné trestné činy.


Nepřihlášený uživatel

#81905 Krnda se pokakala z motorkářů, kteří přijeli uctít památku padlých ruských vojáků

2016-05-08 17:21

Nemilosrdný Foldyna: Paní primátorko, pořiďte si pleny. Když se poserete jako teď, nikdo to nepozná

 

 

Nepřihlášený uživatel

#81906 Re: Komunisté v ČSSR školili teroristy z arabského světa, poskytovali zázemí teroristům....

2016-05-08 17:22

#81898: -  

 ....to je realita, obtížně se pak věří, že USA školí teroristy, proč by to dělali? Aby bojovali proti těm, které školila komunistická pakáž? 

Nehrajte si ně většího idiota než je Zeman s Ovčáčkem. 


Nepřihlášený uživatel

#81907 Re: Bez opozice není demokracie

2016-05-08 17:25

#81904: -  

 ....na tom  se doufám v klidu shodneme. Syrská opozice je registrovaná v OSN a představu, že jsou to teroristé jistě mít můžete, válku proti obyvatelům Sýrie ovšem začal tamní diktátor, to je realita. 


Nepřihlášený uživatel

#81908 Re: Krym je součástí Ukrajiny a rusákov se dokonce zavázal chránit celistvost Ukrajiny....

2016-05-08 17:30

#81901: -  

 ....udělal přesný opak, okupuje Krym. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině?


Nepřihlášený uživatel

#81909 Re: PL jsou bulvár, horory píší pro Ovčáčka :-)...

2016-05-08 17:31

#81905: -  

 .....je to k pobavení, ne proto, abyste to bral vážně, byť je Foldyna excelentní blb. 


Nepřihlášený uživatel

#81910 VÝZVA SENÁTU, SNĚMOVNĚ A VLÁDĚ ČR

2016-05-08 17:32

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen s Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky obecně. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#81911 A co budou dělat v rusákově? Ožírat se a žít v zemljankách?

2016-05-08 17:36

 Věci se začínají měnit a to rychleji, než si rusákov i jen dokáže připustit a sledovat či krást, proto Putin vytváří v rusákově dojem, že je celý svět chce zničit, přitom je ničí jejich vlastní lenost a ubuhost. Ničí je to tak, že všichni vysokoškoláci každoročně z rusákova utečou.

youtube.com/watch?v=tU1b1H2EWU4

www.breakthroughenergycoalition.com

Chemists create battery 

 

Létající "čajová konvice" bude těžit vzácné kovy a vodu na asteroidech. Ve hře jsou biliony dolarů

  • Lucembursko se chystá stát světovou velmocí v těžbě na asteroidech.
  • Ve spolupráci s americkými soukromými firmami začalo vyvíjet bezpilotní raketu, která by mohla vysílat roboty těžaře do vesmíru. Díky umělé inteligenci by proces nepotřeboval zásah od člověka.
  • V asteroidech se nachází obrovské bohatství, platina v hodnotě asi tři biliony dolarů a voda v hodnotě pěti bilionů dolarů. Její těžba by mohla zásobovat astronauty na vesmírných stanicích tekutinou, kyslíkem i raketovým palivem.

Rusákov je v sakra komplikované situaci, neboť v americe jsou hned dvě firmy, které mají návratové rakety a nepochybně na nich pracují i další velké korporace. Tedy možná ještě tento rok, poletí první stupeň několikrát a cena letu tak klesně až na 50 % původních cen a to je pro rusákov opravdu tvrdá rána. 


Nepřihlášený uživatel

#81912 Re: HOAX

2016-05-08 17:46

#81911: - HOAX

 :-)


Nepřihlášený uživatel

#81913 Re: Re: HOAX

2016-05-08 18:00

#81912: - Re: HOAX 

  Připadalo mi to jako hoax taky, hledal jsem to a něco málo jsem pročetl, ale možná ne moc pečlivě :-) Třeba jsem přehlédl, že rozhovor byl dán 1.4. :-). 

Ostatní věci jsou reálné velmi a to dokonce i ona baterie, tam je destiletý výzkum, bylo to moc zajimavé číst. 


Nepřihlášený uživatel

#81914

2016-05-09 02:47

Soudruh stbák nacista Štětina je morální vzor pro všechny havloidy!


Nepřihlášený uživatel

#81915 Re: Bylo by to dobré, kdyby Zeman s Ovčáčkem byli kominici, jsou to bohužel idioti....

2016-05-09 02:49

#81886: - Bylo by to dobré, kdyby Zeman s Ovčáčkem byli kominici, jsou to bohužel idioti.... 

  Promluvil rádoby herec Šteindler, oduly od chlastu, bez rodiny, vděčny za každý štěk v reklamě a čekatel příspěvku od ČT Vency Heywla za opakovačky na Artu.


Nepřihlášený uživatel

#81916

2016-05-09 03:09


Nepřihlášený uživatel

#81917

2016-05-09 03:10

Ať žije Rusko, náš osvoboditel od Němců!

 

 


Nepřihlášený uživatel

#81918

2016-05-09 03:12

9. máje 1945 zasypali vděční a šťastní Češi své ruské osvoboditele šeříky.


Nepřihlášený uživatel

#81919

2016-05-09 03:14


Nepřihlášený uživatel

#81920

2016-05-09 03:29

Tunelar havloid Kocab, LHAL, ze si to pujde zkusit do Chanova. Kdyz mu tam nabidli ZDARMA bydleni, vymlouval se, ze tam neni rychly internet. :-)

9.5. 1945! Vlastenci do boje!

#81921 Zase vás poženeme, fašisti!

2016-05-09 03:39

Havloidi se zhlédli v Hitlerovi a Banderovi.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-05-09 03:41



Nepřihlášený uživatel

#81923

2016-05-09 04:05


Nepřihlášený uživatel

#81924

2016-05-09 04:08

Role Američanů při osvobozování Československa byla malá.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2016-05-09 04:13