MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83151 Re: Re: Re: Zfašizované havloidní presstitutky z mainstreamu opět drží huby...

2016-05-27 16:16

#83148: - Re: Re: Zfašizované havloidní presstitutky z mainstreamu opět drží huby... 

 Nicméně policie, milice i vojáci co pomáhali v roce 69 rozhánět demonstrace byli české (a slovenské). Estébáci, politici, soudci a donašeči byli také češi. Demonstrace od roku 88 také nerozháněli rusové, ale češi. Plno z nich stejně také dneska nadšeně vítá američany a ukazují jak jim to opět politicky správně myslí.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83169 Re: Re: Re: Re: Zfašizované havloidní presstitutky z mainstreamu opět drží huby...

2016-05-27 18:06:37

#83151: - Re: Re: Re: Zfašizované havloidní presstitutky z mainstreamu opět drží huby... 

 Jste idiot, dnes nám dětičky těchto StBáků vysvětlují, že máme poslouchat StBáka Zemana a že to není zločinec a vysvětlují svému okolí, jak jsou moudří, když se ozbrojují proti imigrantům a to vše, aniž by si kdy přečetli jediný projev idiota Zemana a z každého jejich "světaznalého" postoje je cítit ta jejich odporná komunsitická domácnost, ale jinak jsou to "staří" rockeři :-/. 

Nikoliv, americké vojáky vítají lidé, kteří mají dlouhodobý vztah ke Spojeným státům a křeří také Spojené státy navštívili. StBáci ani jejich synáčci mezi s největší pravděpodobností nejsou žádní, ti sedí doma, čumí na debiní seriály, nadávají na režim a čtou bulváry Rytmus života a Parlemanentní listy, jak jistě velmi dobře z vaší vlastní zkušenost z vaší rodinky víte.