MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83161

2016-05-27 17:30

To je neuveritelne. Tak do Evropy smerovalo a smeruje stovky tisic ilegalnich ci ekonomickych migrantu. Kolik je mezi nimi potencialne nebezpecnych radikalu a teroristu si nikdo netroufa odhadnout. Vysledky politicke pseudokorektnosti a multikulturniho klise vidime v zemich s vyraznou muslimskou (jeste) mensinou, a v Udalostech, komentarich se hoste shodnou na tom, ze za umele vyvolani obav obcanu a jejich priklon k radikalnim stranam mohou webove stranky a socialni site rizene z Ruska?!?! Jinymi slovy, jiny nez slunickovy nazor vlastne neni nas autenticky postoj, nybrz nazor podstrceny nekym jinym. Kde tohle skonci....

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83164 Re: Vždyť přece idiote postavíte komunistický plot.....

2016-05-27 17:51:21

#83161: -  

 ....zavedete komunismus a přesto, že jste to byli právě vy komunistická pakáž, kdož jste vyškolili teroristy na pozadí islámských sekt, budete se tvářit jako spasitelé. 

Běžte už do Zemanovy smradlavý řite, tady žádní imigranté nejsou a nikdy nebudou, neb učit se česky je skutečně ztráta času, stejně jako maďarsky.  

Tedy to nechte na ty skutečně země s desetiletími demokratických zkušeností, na tamní občany, ať si to vyřeší vy komunisticko nacistický idiote.