MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#83163 Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO

2016-05-27 17:47

#83149: - Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO? 

 Vy si vymýšlíte idiote, bylo to za vlády KGBáka a Zemanova oposmluvního kupčíka Klause, neboť ten rozdal část akcií MUS obcím, které je začaly rozrpodávat. Tošovského vláda s tím neměla nic společného, co je ale horší, KGBák Zeman navíc dehonestoval šéfa fondu národního majetku, který se snažil věc řešit a to veřejně.

A protože to se Zemanem spolukradl Klaus, je naprosto jasné, že tu zlodějinu Zeman musel dokonat, KGBák KGBákovi přece oči nevyklove. 

KGBáka Zeman "neměl z ničeho profit" a dnes ten zločinec utrpěl absolutní beztrestnost a to minimálně za "prodej" rusácké dluhu za drobné. 

Zeman velmi dobře věděl o hotovosti MUS a tedy i o stavu firmy a skutečném majetku, prodávat ho nemusel, nic jej k tomu nenutilo, je to naprosto evidentní zlodějina. Jiná možnost, která se nabízí, že je Zeman idiot. Ve skutečnosti je zloděj i idiot. 

Mimochodem níc mu tehdy ani v nejmenším nebránilo navýšit základní jmění společnosti a získat majoritu, obzvláště, když 46 % stálo dle vás 650 mil. korun a namoritu by tedy bohatě stačilo 50 mil. korun

Zpochybňování demokracie, ničení úředu za pomocí bandy KGBáků, která ho obklopuje, porušování volebního zákona atd. je vůbec jeden z nejodpornějších zločinů, kterých se politik může dopusti, neboť se tím snaží ukrást svobodu občanů, přesněji krade svobodu občanů a ohrožuje nejen stát, ale i EU. 

Zeman je komunisticko nacistické hovado a nedá se to ničím omluvit. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83192 Re: Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a

2016-05-27 19:12:14

#83163: - Re: Re: Re: Re: Proč vlastně blbečkové volili Miloše Zemana, když jeho voliči tak nenávidí EU a NATO 

 Váš příspěvek je plný vzteku a nenávisti!

Členství v KGB u obou zmíněných osob nedokážete nijak doložit. Navíc byla v té době všude tendence státu se bývalého státního majetku zbavit a ne do něho cpát peníze horem spodem do nekonečna. Nakonec hodně pravičáků v tom Klause podporovalo a kupónovka a to bych věřil, že ve své době i vám zněla v uších skoro jako slastná mantra.

Jste vysokoškolský chromajzl na vozíku, kterému propadly kdysi kupóny koupené od Koženého, že dnes tak štěkáte? Nebo se bojíte, že dojede Putin a sebere vám invalidku (alespoň v podvědomí vám možná straší onen iracionální myšlenkový vzorec) a proto jste zde soustavným zatrvrzelým bojovníkem u klávesnice?

Putin nemá důvod likvidovat Evropu, ani není napřílkad výrazným odpůrcem evropské měny. Naopak ji vítá, jako další typ rezervní měny vedle Dolaru. Nikdy od něj nebyl slyšet požadavek na změnu evropských zákonů, to narozdíl od migrantů, co by chtěli nejrůznější jejich modifikace, kvůli bůrkám, nebo zavádění arabskýho záchodu, místo evropské záchodové mísy, možnost modlení v pracovní době a bůh víco dalšího.

Rusové ani nevytvářejí v Evropě pokud vím nikde žádné NO GO zóny a nedělají z nich semeniště terorizmu a základnu pro podvratnou činnost, která dokáže bezpečnostně státy Evropy velmi ohrozit. Při tom by to bylo pro něj lacinější, než třeba kampaň v Sýrii.

Nebo jinou otázku bych vám položil jako obyčejný lajk ve výrobě, co občas sleduje zprávy. Jestliže V.Putin deklaroval, že použije preventivně jaderné zbraně v případě, že cizí armáda nenadále překročí ruské hranice (zvláště se to týká států na málo zalidněných hranicích Ruska) co se vám na tom nezdá? Chcete snad iniciovat invazi do Ruska?

Nebylo by lépe, když konec konců USA z Ruskem kooperují v rámci kosmického programu, tuto spolupráci rozšířit ve vojenské oblasti a raději pořádně zmáčknout ty nenažrané arabské militantní šejky, a jim napařit totální hlavně zbrojní sankce a suroviny raději odebírat z Ruska, než se od oněch islamistů nechat totálně rozvrátit?