MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Banderovská nacistická zvěř!

#83959 Pražská kavárna podporuje genocidu!

2016-06-03 14:25

Na Ukrajině mučí příznivce separatistů, uvedla OSN

Ukrajinská tajná služba SBU mučí lidi podezřelé ze sympatií k proruským separatistům. V zemi také existují tajná vězení, naspal britský list The Times s odvoláním na páteční zprávu a vyjádření zástupce generálního tajemníka OSN pro lidská práva Ivana Šimonoviče, který byl týden na Ukrajině.

Brutální mučení

Šimonović popsal případ, kdy zamaskovaní muži - zřejmě agenti ukrajinské státní bezpečnosti - unesli podezřelého, opakovaně jej udeřili do hlavy a říkali mu „nikdo neví, kde jsi - a je na tobě, zda se přiznáš, anebo tě pohřbíme v lese”. Maskovaní muži mu kladivem rozdrtili levou ruku, bili jej do hlavy, zad a do kolen.

„Byl nucen se před kamerou přiznat, že je členem ozbrojené skupiny. Pak jej únosci předali státním bezpečnostním složkám a byl uvězněn,” líčí zpráva.

V jiném případu, popsaném OSN, agenti SBU připoutali podezřelého k radiátoru, přetáhli mu násilím přes hlavu plynovou masku a dusili jej. Dávali mu také elektrické šoky, nacpali mokrý hadr do úst, podrobili ho simulovanému topení, bili ho a kopali do genitálií.

V prosinci agenti SBU na vládou kontrolované části Doněcké oblasti vpadli do domu čtyřiasedmdesátileté ženy, protože pátrali po jejím synovi, uvedla dále zpráva. Když jej nenašli, zatkli ženu. Obvinili ji z terorismu a bili ji. Od té doby je za mřížemi.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#83966 Re: Pražská kavárna podporuje genocidu!

2016-06-03 16:08:13