MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#84174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už víte, proč lze ruské trolly snadno rozpoznat? Toto přece jed

2016-06-07 16:29

#84173: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už víte, proč lze ruské trolly snadno rozpoznat? Toto přece jedou v 

 Dnešní čtyřicátníci se v té době maximálně narodili, jistě se jich příjezd vojsk RVHP velmi dotkl. :-) Zřejmě neumíš ani počítat, idiote.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#84175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už víte, proč lze ruské trolly snadno rozpoznat? Toto přece

2016-06-07 16:36:17

#84174: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Už víte, proč lze ruské trolly snadno rozpoznat? Toto přece jed 

 Normalizace trvala 20 let, dnešním čtyřicátníkům, bylo v roce 1989 třinác let a měli za sebou většinu docházky na základní školu, byli deformování odporným komunistických zkreslováním dějin, výukou ruštiny, pionýrskou zločineckou organizací, komunistickými hesly na každém rohu a především byla všudypřítomná rusácká okupace.  

Podstatné je, co jsem napsal a co je opravdu děsivé, že dnes po 25 letech od odchodu okupanta vy šestnáctiletí zažíváte okupaci Krymu a někteří z vás se nechávají najímat odpornými rusáckými zpravodajskými službami pro psaní hovadin do diskusí, což z vás činí rusácké vazaly do konce života a to, že vás rusácké služby budou v budoucnu v dospělosti vydírat, tak to si můžete být naprosto jist. 

Vaše profesní kariéra skončila dřív než začala. To, že jste ruský troll se objeví velmi náhle a nečekaně, to si můžete být jist. Už jste navždy jen rusácký troll, velmi pečlivě si prostudujte život Miloše Zemana a Václava Klause i oni se zapletli s rusáckými zpravodajskými službami a řekl bych, že to bude dokonce i potvrzeno.