Petice pro okamžitý ZÁKAZ ISLÁMU, protože porušuje lidská práva

Quoted post

Moza14, bit*ly/politika 21

#331 Nesmyslnost petice

2016-06-27 14:44

To žijeme v demokratické zemi a zakazujeme náboženství. Chudáčci malí. Za to, že jste nezaměstnaní a debilní, nemůžou muslimové ale vy sami. Samozřejmě, že islám, rsp. někteří muslimové jsou zvláštní, nejsou mírumilovní a tolerantní. Dejte mi jeden REÁLNÝ důvod, proč je u nás islám nebezpečný. 

V Česku doposud není registrována žádná muslimská organizace jako registrovaná církev či náboženská společnost podle zákona č. 308/1991 Sb. a žádná muslimská organizace tedy:

• nemůže vyučovat islám jako náboženství na státních školách,
  • nemůže pověřit osoby vykonávající duchovenskou činnost k výkonu duchovenské činnosti v ozbrojených silách České republiky, v místech, kde se koná vazba, trest odnětí svobody, zabezpečovací detence, ochranné léčení a ochranná výchova,
  • nemůže konat obřady, při nichž jsou uzavírány církevní sňatky,
  • nemůže zřizovat církevní školy,
  • nemůže zachovávat povinnost mlčenlivosti duchovními v souvislosti s výkonem zpovědního tajemství nebo s výkonem práva obdobného zpovědnímu tajemství.

To jste takoví srabové, že se bojíte tří tisíc muslimů v ČR (a 99% z  nich jsou sunnité)? Navíc pudle Ústavy České republiky je zakázáno utlačovat, ponižovat, zabíjet atd.  vyznavače jakéhokoli náboženství a víry pro jejich víru. Čeští vlastenci 19. stol se musí v hrobě obracet. Vy se dopouštíte porušení Ústavy, měli by vás zavřít do ústavu. Tímto se stavíte na úroveň stupidních zločinců, kteří dokáží jem mlít pantem a dělat jak jsme ohrožení, přitom nám od českých muslimů NIC nehrozí. Navíc i kdyby petice prošla, Islám by se stejně zakázat nemohl - byl by to protiústavní čin.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#332 Re: Nesmyslnost petice

2016-07-01 08:00:57

#331: Moza14, bit*ly/politika 21 - Nesmyslnost petice 

Ale hrozí. Islám je nejhorší svinstvo všech dob. Nejhorší, co kdy člověk vymyslel proti člověku. Každý věřící muslim je naprogramovaný hromadný vrah.  A ty sám to moc dobře víš. Protože jsi jedním z nich.

Nepřihlášený uživatel

#346 Re: Nesmyslnost petice

2016-07-04 01:46:25

#331: Moza14, bit*ly/politika 21 - Nesmyslnost petice 

Proti ústavní je to co se tedˇve světě děje.Vše je vzhůru nohama a křesťanství se s jejich vírou nikdy nemůže shodnout.Je to jako by vodu chtěl někdo spojit s ohněm nebo anděla s ďáblem,stavět sněhuláka v tropickém létě,spojit den a noc,ovci s hladovým vlkem.Jejich víra je rozdílna násilná která se nedokáže přizpůsobit s mirumilovnou.Nejsem rasistka a vycházím i s romy kteří žijí kolem mne a zdravíme se navzájem.I na facceboku mám dost přátel tmavé pleti a vůbec mě nevadí jakou víru mají pokud mě tím neohrožují ale sloučit neslučitelné je nemožné.Až dokážete spojit vodu s ohněm,den s noci atd pak vám možná uvěřím že jde žít pospolu se zlem jaké jejich víra představuje.