MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Nepřihlášený uživatel

#86504 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie s kapitalismem nevymyslela gulagy....

2016-07-01 18:04

#86500: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie s kapitalismem nevymyslela gulagy.... 

Proč tady šíříš nenávisti proti národu? Víš, že je to také trestný čin? Neboj brzy to budeš mít spočítané i s urážkami a pomluvami pana prezidenta.

Odpovědi

Nepřihlášený uživatel

#86505 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie s kapitalismem nevymyslela gulagy....

2016-07-01 18:21:02

#86504: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Demokracie s kapitalismem nevymyslela gulagy.... 

Ani v nejmenším nešířím žádnou nenávist. Ani v nejmenším nemán nic proti komukoliv slušnému a pravdomluvnému, nikde v žádném mém příspěvku není ani náznak nenávisti. 

Mám velké pochybnosti ovšem o bývalých KGBácích, StBácích, komunistech a logicky i nacistech, tedy jak příznivcích totalit či vyznavačích totalit tak i příslušnících jejich represivních složek. Volba takových lidí jeví se mi nesrozumitelná. 

Obtížně tedy takovým lidem důvěřuji, mám s nimi velmi nemilou zkušenost, přestože lidé mohou projít vývojem, např. u Miloše Zemana považuji jeho vývoj např. z toho, jakými lidmi se obklopil, za degeneraci, neboť se mi jeví absurdním, aby kolem Miloše Zemana v ústavní pozici byli lidé, kteří nemají a nejspíše ani nikdy nemohou získat bezpečnostní prověrku státu. Tedy stát (občané tvoří stát) nemají ani tu nejmenší možnost tyto lidi jakkoliv kontrolovat a tedy se logicky vytváří podezření, že tito lidé nejednají čestně. 

Miloše Zemana jsem nikdy neurážel, mimo jiné proto, že to není možné.