MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Uprchlíci vítejte :-)))))))))))

#86508 Řídil to Rakušan! :D

2016-07-01 18:46

 Strůjcem masakru v Istanbulu byl Jednoruký Ahmad, domnívají se USA

„Věříme, že Čatajev řídil tři sebevražedné útočníky, aby v Istanbulu provedli útok během ramadánu,“ uvedl webu CNN republikánský kongresman Michael McCaul, který je členem výboru pro vnitřní bezpečnost.

 

Podle něj je Čatajevovo napojení na Islámský stát (IS) zcela nesporné. Turecká média uvádí, že útok zorganizoval terorista, kterému se přezdívalo „Jednoruký Ahmad“.

 

 

Ahmed Čatajev – účastník 2. Čečenské kampaně se v roce 2003 dostal do Rakouska, kde mu poskytli status uprchlíka, kvůli jeho tvrzení, že v ruském žaláři ho mučili a dokonce mu uřízli ruku. Ve skutečnosti mu ruka byla amputována ve špitálu, po zranění.

V březnu roku 2008 on a jiní Čečenci byli zadržení na trajektu, který připlul do švédského města Trelleborg. V jeho autě byly zajištěny kulomety, náboje a výbušniny.Poté, co Čatajev odseděl rok ve švédském vězení,

přestěhoval se na Ukrajinu. Tam byl na žádost ruských orgánů zatčen, ale k extradici nedošlo, protože se Čatajeva zastali ochránci "lidských práv", kteří připomenuli ukrajinské vládě, že Čatajev dostal status utečence v Rakousku a je pod ochranou tohoto státu.

v květnu roku 2011 zadržen na bulharsko-turecké hranici při pohraniční kontrole ”S výzvou k bulharské vládě, aby byl Ahmed Čatajev osvobozen, vystoupila kavkazská organizace “Svobodný Kavkaz”. Současně v hlavním městě Rakouska Vídni proběhla masová demonstrace Čečenců na podporu politického utečence Ahmeda Čatajeva s požadavkem na jeho okamžité osvobození”.

O rok později, “náš hrdina” byl zadržen v Gruzii při bojích s gruzínskými pohraničníky v údolí Lopota. V těch bojích zahynulo 11 teroristů a sám Čatajev byl zraněn. Kupodivu Tbiliský soud ho osvobodil na kauci, přestože Rusko opět trvalo na jeho extradicí.

 

V Rusku je Čatajev sice hledaný přes 10 let, ale vždy se našlo dost ochránců, hlavně z “demokratických zemí”, kteří se postarali o to, aby mu nikdo z ruských orgánu nezkřivil ani vlásek.

 

Čečensko ve dvou čečenských válkách nikdy nebojovalo za nezávislý demokratický čečenský stát, jak se u nás nesmyslně prezentovalo. Islamisté z celého světa bojovali za vytvoření Kavkazského emirátu, což byl předchůdce dnešního Islámského státu. Čečna (Ičkeria) měla být pouze jedním ze subjektů nového radikálního státu. Štětina a jemu podobní by měli skončit ve vězení za tehdejší podporu těhle hrdlořezů.

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#86514 Re: Řídil to Rakušan! :D

2016-07-01 19:28:58

#86508: Uprchlíci vítejte :-))))))))))) - Řídil to Rakušan! :D 

 Tak to je klasika, stačí říct že jste "disident" a jste proti Putinovi a azyl je jistý do Ruska vás nevydají i kdyby jste odpaloval bomby. Znám jednoho podvodníka co mu v Rusku hořela půda pod nohama, když prasklo, že zpronevěřil prachy utekl do ČR samozřejmě dostal azyl, stačilo hrát disidenta , pak si chudálk uprchlík otevřel "bordel".