MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87685

2016-07-15 09:18

Ve skutečnosti je růst daňi tažen z drtivé většiny je růstem mezd, tedy dorovnání poklesu reálných příjmů v letech krize a vysoké inflace. 

"Příjmy rozpočtu vzrostly meziročně o 14,6 miliardy na 655,4 miliardy korun. Napomohly tomu především daňové příjmy, které celkově stouply o 9,2 procenta. To podle ministerstva financí dokládá efektivnější výběr daní i pokračující ekonomický růst, který se promítá i do růstu mezd zaměstnanců v podnikatelské sféře."

Zlepšení výběru daní je spíše nulové, produktivata se nezvýšila nijak. Především u DPH je to s podivem. 

Této informaci:

"Tak například inkaso daně z přidané hodnoty vzrostlo meziročně o 4,4 procenta na 110,8 miliardy korun, přičemž vyšší efektivita výběru daně přispěla k růstu inkasa zhruba polovinou. Druhá polovina byla generována růstem spotřeby domácností a vlády."

se tedy příliš věřit nedá, neboť dle ČSÚ spotřeba domácností stoupla o 3,1 % a spotřeba státu o 2,9 % tedy nelze tvrdit, že na zvýšeném výběru DPH se celkově z 50 % procent podílí vyšší efektivita, je to vlastně absurdní, neb celkový výběr DPH, růst výběru DPH - by měl být pravděpodobně daleko vyšší než 4,4 %. 

"Výdaje na konečnou spotřebu domácností se meziročně zvýšily o 3,1 % a mezičtvrtletně o 0,9 %. Stejně jako v předchozím roce rostla spotřeba ve všech základních kategoriích výdajů domácností, zejména předměty dlouhodobé spotřeby. Výdaje na konečnou spotřebu vládních institucí byly meziročně vyšší o 2,9 %, mezičtvrtletně o 0,2 %."

 

 

Odpovědi

král debilu

#87686 chci sex z muslimy a negry

2016-07-15 09:49:03

#87685: -  král teploušu 

 jsem pro islamizaci evropy chci právo šaría chci svátou válku džihád a aby mě muslimove znasilnili aby my uřizly hlavu a take chci aby mě muslimove vyhodily ze střechy jako debilniho buzeranta