MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87843 Re: Re: Re: Re: Turecký převrat

2016-07-16 10:47

#87832: - Re: Re: Re: Turecký převrat 

 Lidé kteří znají principy demokracie a vědí jak vypadají demokratické ústavy, co je v nich postatné, je jasný tvůj rusko trollí charakter příspěvku stejně jako slabé stránky demokracie v Turecku pro které dosud nemohlo být Turecko plným členem EU. 

Rusko chce logicky na přikladu Turecka vyvolat dojem, že demokracie není všude stejná a že v Rusku je tedy demokracie. 

V Rusku se ale spíše jedná o totalitu např. proto, že si Putin změnil ústavu tak, že může u moci zůstat libovolně dlouho a na to aby zůstal u moci libovolně dlouho může "legálně" používat propagandu placenou státem. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87848 Re: Re: Re: Re: Re: Turecký převrat

2016-07-16 12:29:46

#87843: - Re: Re: Re: Re: Turecký převrat 

  Tudíš chcete naznačit, že vyvolání národních vášní, uzavření jednolivých regionů ostnatými dráty, či masívní navýšení armádních rozpočtů i za cenu zadlužení, jak se to děje například v Řecku, či zesílení náboženského extremismu všude možně po Evropě, čímž jsou ohroženi i dejme tomu rusští turisé, že to všechno je v zájmu Ruska? Když se nad tím zamyslíte, musíte přiznat, že takový názor je legrační. Z masívních dluhů kvůli bezečnostnímu zabezpečení by profitovaly úplně jiné organizace, než je RF. To si prostě přiznejte. Jenže dodržování jistých bezpečnostních parametrů a zabránění vnikání cizích osob na území EU by nebylo bývalo až tak drahé a nemusela tak ona migrační krize nabýt onen destabilizační charakter. Proud migrantů měl být odkloněn do bohatých států Perského zálivu, což je prostředí migrantům kulturně bližší. O to se měly postarat bezpečnostní složky EU a ne že nechají abonenty nevládních organizací provádět jakési umělé demografické experimenty a ohýbat podle těchto experimentů evropské právo, které mělo původně sloužit hlavně k ochraně obyvatel sdružených států EU.