MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#87848 Re: Re: Re: Re: Re: Turecký převrat

2016-07-16 12:29

#87843: - Re: Re: Re: Re: Turecký převrat 

  Tudíš chcete naznačit, že vyvolání národních vášní, uzavření jednolivých regionů ostnatými dráty, či masívní navýšení armádních rozpočtů i za cenu zadlužení, jak se to děje například v Řecku, či zesílení náboženského extremismu všude možně po Evropě, čímž jsou ohroženi i dejme tomu rusští turisé, že to všechno je v zájmu Ruska? Když se nad tím zamyslíte, musíte přiznat, že takový názor je legrační. Z masívních dluhů kvůli bezečnostnímu zabezpečení by profitovaly úplně jiné organizace, než je RF. To si prostě přiznejte. Jenže dodržování jistých bezpečnostních parametrů a zabránění vnikání cizích osob na území EU by nebylo bývalo až tak drahé a nemusela tak ona migrační krize nabýt onen destabilizační charakter. Proud migrantů měl být odkloněn do bohatých států Perského zálivu, což je prostředí migrantům kulturně bližší. O to se měly postarat bezpečnostní složky EU a ne že nechají abonenty nevládních organizací provádět jakési umělé demografické experimenty a ohýbat podle těchto experimentů evropské právo, které mělo původně sloužit hlavně k ochraně obyvatel sdružených států EU.

 

 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#87871 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Turecký převrat

2016-07-16 15:54:50

#87848: - Re: Re: Re: Re: Re: Turecký převrat 

 Už jsem odpověděl, ano nestabilní demokracie je v zájmu Kremlu, ale nikoliv Ruska a Rusů. Těžko říci, jestli to Rusové uvědomují jako občané Ruska, neboť jsou pod obrovskou propagandou Kremlu. 

Kreml se dosud tváří, že on je Rusko. Těžko řící, jestli je to reálný obraz Ruska. Např. volby v Rusku jsou velké neznámá, Rusko se nepodřizuje mezinárodnímu dohledu.