MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88052 Re: Re: Re:

2016-07-18 16:20

#88047: - Re: Re:  

 Nikoliv, nejednalo se o puč, ale občané vyjádřili nespokojenost z porušením závazku a zatahování země do rusáckého područí. Reakcí byl doslova teror, represivní zákony atd., tedy porušení základních principů demokracie a ústavnosti Janukovičem, nikoliv občany. 

Janukovič pak sám uprchl a svět je plný živých diktátorů, kteří tvrdili, že je chtěli jejich občané zavraždit. Pokud by se ovšem občané rozhodli, že jej skutečně chtějí popravit, nedokázal by jim utéct, to dokládají příběhy těch, které skutečně jejich vlastní občané zavraždili či usmrtili. 

Janukovič je zločinec a z toho je potřeba bohužel vycházet, neboť je to naprosto zřejmé. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88055 Re: Re: Re: Re:

2016-07-18 16:28:37

#88052: - Re: Re: Re:  

 Kam na ty sračky chodíš banderovče? K Hitlerovi? K Bakalovi? Zločinec jsi ty!!!


Nepřihlášený uživatel

#88067 Re: Re: Re: Re:

2016-07-18 17:44:24

#88052: - Re: Re: Re:  

 Jaký tehdy na Ukrajině dělal Berkut teror? Stál a nechal na sebe házet láhve z hořlavinou? Nechal do sebe najíždět odcizeným buldozerem? Teroristický prokurátor se nechal od fašouna fackovat jako malý kluk? No to byl opravdu děsný teror co tam tehdy bývalý Berkut dělal. A co proevropští přecitliví fotbaloví fandové v Oděse? Upálili lidi v domě odborů ze soucitu? Do dnes se ty vraždy řádně nevyšetřují. To potom bataliony Ajdar, Azov a podobné přijeli na východ Ukrajiny v rámci demokratické policejní akce poučit hloupé ruské obyvatele východu o základních principech demokracie? Tímto jednáním skvadra, co se uchopila moci, jednoznačně stratila od sousedního Ruska nárok, aby jím byla vnímána jako jádro jakékoli legální státnosti. Vymáhat jakékoli naplňování předchozích dohod mezi těmito dvěma státy ona pučistická sebranka jednoduše už nemá. Bývalý legální partner půvední trojstranné dohody, totiž ukrajinská státnost, jednoduše neexistuje. To je i důvodem proč u minských dohod musí asistovat další státy.