MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#88126

2016-07-19 11:33

Sedmnáctiletý Afgánec, který přišel do Německa bez rodičů se statusem uprchlíka, zranil ve vlaku sekerou dvě desítky cestujících a byl posléze policisty, které též ohrožoval, zastřelen.

Němci by se měli stydět! Určitě nevytvořili pro toho mládence dostatečně vlídné prostředí dle jeho představ a ponechali jej v jeho zákonitých frustracích. Policisté by pak měli být postaveni před soud vzhledem k nepřiměřené obraně. Zranění by měli zaplatit mastnou pokutu, protože určitě svým chováním mladíka vyprovokovali. Angela Markelová by mu pak měla vystrojit státní pohřeb a pozvat na něj francouzského prezidenta Hollanda a další nositele multikulturalismu. Německá media by při té příležitosti měla silně zdůraznit, že šlo sice o Afgánce, ale šlo o ojedinělý čin psychicky nemocného člověka, který nemá s islámem nic společného.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#88131 Re:

2016-07-19 12:24:09

#88126: -  

 Co skutečně prožil sedmnáctiletý Afgánec doma a s jakou odpornou pakáží podobné té vaší se setkal v Německu je zatím jen otázka. 


Nepřihlášený uživatel

#88135 Re:

2016-07-19 12:27:28

A ty jsi přišel do "jiného stavu" s Ovčáčkem?


Nepřihlášený uživatel

#88159 Re:

2016-07-19 16:25:56

#88126: -  

 

Důležité je, aby se nyní jednalo dle ověřených a vyzkoušených postupů EU.

Nejprve je třeba, aby Merkelová útok důrazně odsoudila.

K ní se následně u nás připojí pan Sobotka, pan Dienstbier poté vyzve k uklidnění situace s tím, že se nejednalo o islamistu, ale o ubožáka, který již nemohl dále.

Rada muslimů se od útoku důrazně distancuje a odsoudí jej, ale ne zas až tak moc důrazně, přece jen uznejte, že zadní vrátka si musí nechat otevřená.

V diskusi nám pak naši uvědomělejší spoluobčané vysvětlí že jsme tupci, protože nechápeme, že mladík byl psychicky nemocen, a zase odsuzujeme všechny mírumilovné muslimy.

O islamistický útok se nejdenalo, mladík byl ovlivněn četbou afghánského Čtyřlístku, kde Allahu Akbar vykřikuje fousatý Pinďaláh, a mladík pak chudák nevěděl co říká.